zobaczymy może będzie ciekawa, ale ja bym wolała żeby tvn wyemitował "Kobietę w lustrze".
Masakra, nie zamierzam tego oglądać:((((( znowu te jego długie włosy i wredna mina.....na dodatek teraz ma brodę.
Przeciez La Mujer en el Espejo bedzie emitowane na Pulscie...
Ja tak samo ja Dudusia nie jestem zadowolony z wyboru TVN-u. Wolalbym cos z produkcji Televisy (chociazby Rebelde, czy Heridas de amor). A jak juz zdecydowali sie na Telemundo, to mogloby poleciec Amor descarado, lub coz z Gaby Spanic, a nie ten orangutan Cimarro :/
Ja sie Ciesze, że poleci telenowela, której nie mam ochoty oglądac, bo nie mam czasu na dwie telenowele, a mam zamiar oglądać "Kobiete w lustrze". i takie pytanie: skąd wiecie,że to właśnie ta telenowela bedzie po "Rubi" ??
No jak to skąd.Normalnie wchodzisz na www.tvn.pl,póżniej naciskasz tam napis programy i wychądzi ci program i kalendarz z lewej strony to naciskasz na te daty które są na biało i może się patrzeć co kiedy będzie,a i jeszcze obok program który leci o danej godzinie są takie żółte plusiki to naciśnij taen koło ,,prawo pożądania,, a wyjdzie ci streszczenie odcinka który leci w dany dzień
wiem że Kobieta w lustrze jest na pulsie, lecz niestety nie mam tego kanału, normalnie masakra bo bardzo chciałam go zobaczyc.
zadnego z aktorow nie znam oprocz Cimarra...nie zachwyca mnie ta telenowela jakos chyba nie bede jej ogladac...ale za to kobiea z lustra jest fajna tylko troche pomieszana ale ogolnie super:)
po co ci Kobieta w lustrze w tvn jak masz ten film na pulsie. Też moim zdaniem mogloby lecieć coś innego ale nie to samo co na innych kanałach...