PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516408}

Profilage
2009 - 2020
7,7 2,2 tys. ocen
7,7 10 1 2222
6,0 2 krytyków
powrót do forum serialu Profil

Oglądałam serial na jakimś kanale i na 4 sezonie się skończyło. Od jakiegoś czadu Któryś z AXN zaczął nadawać 5 i 6 sezon. Nie wiem czy przegapiłam jakiś odcinek, jeżeli tak, to proszę o jego namiary namiary. 4 sezon skończył się na próbie samobójczej poprzez powieszenie i ucieczce Rochera, natomiast pierwszy odcinek sezonu 5 nie wyjaśnia nic, tylko pokazane są przebłyski. W późniejszych odcinkach też są jakieś szczątki. Jednak nie wiem jak to się stało, ze zostały z matką odbite ani jak się Rocher wraz z ekipą wytłumaczyli w sprawie jego "porwania".

PS
Wiadomo coś na temat czy jakaś stacja będzie nadawała 7 sezon z polskim lektorem?

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

Nikt nie zna odpowiedzi?

ocenił(a) serial na 9
LaraNotsil

Od 3-5sezonu ma tylko 12 odcinków każdy z wymienionych sezonów więc nie wiem czy przegapiłas jakiś.jak nie jesteś pewna to na stronie anyfiels com ,czy jakoś tak możesz zobaczyć wszystkie sezony i wtedy zobaczysz czy jakiegoś brakuje.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pierwszy odcinek wszystko wyjaśnia i przebłyski też. Po prostu chloe się powiesiła bo wiedziała że ten psychol który ja więzi nie zniesie jej śmierci więc ja odciął nożem w ostatniej chwili i zaraz za nim pojawiła się matka chloe chciała go porazic paralizatorem ale nie udało jej się i ja uderzył i chciał zabić chloe i w ostatniej chwili pojawił się rocher z ekipa

ocenił(a) serial na 8
maja9128

Dziękuję za odpowiedź.