Na Wikipedii. Francuskojęzycznej stronce poświęconej serialowi wyczytałam, że 4 grudnia 2014, Odile Vuillemin, wcielająca się w postać Chloe, zapowiedziała, że po zakończeniu kręcenia 6 sezonu odchodzi z serialu!!!! Producenci zapowiedzieli, że serial będzie kręcony dalej i już szukają nowej głównej bohaterki.
To teraz nie wiem, jak to ugryźć. Na ogólnym forum nie chciała bym tego pisać.
Hmmm. Może spróbujesz na jednej stronie, z tym że dotyczy ona sportu. Mam na niej konto. Można wysyłać tam sobie prywatne wiadomości. Może założysz tam sobie konto? Wtedy będziemy mogły spokojnie pisać?
No to załóż konto na stronce na której mam profil, tyle że dotyczy ono biathlonu. Tam można wysyłac sobie prywatne wiadomości. Będziemy mogły pisać, bez przeszkód.
Skoro dalej nie możesz odczytać wiadomości to może podam ci adres tej strony na którym mam profil, założysz konto i będziemy mogły do siebie bez przeszkód pisać?
Ps: AXN wyemituje 6 sezon w sierpniu.
Ta strona to biathlon.pl Po wejściu na stronę klikasz "FORUM" i kliknij napis "zarejestruj się".
Wejdź na jeden z tematów w forum. Znajdź jakąś moją wypowiedź i kliknij mój nick. A potem w napis "wyślij prywatną wiadomość".
Jeszcze nie neta nie mialam dlatego mnie nie bylo jutro przeczytam i ci odpisze.obejrzalam 5 i 6 odc serialu.opowiem co sadze w wiado tam. ;)
Wysłałam ci wiadomości a kolejną część wyślę w sobotę. Bo teraz za bardzo nie mam czasu.
9 część już wysłana. Jak zwykle, nie oczekuj cudów na patyku bo pisałam w wolnej chwili :)
Wysłałam ci już 2 widomości jedną z historią a drugą z fotką. Czekam na odpowiedź pozdrawiam :)
mam nadzieje ze rocher przezyje,bo w ostatnim odcinku 6 sezonu zostal postrzelony przez tego psychola SKALE czy jakos tak, a rocher jego postrzelil a chloe to slyszala i nie wiadomo jak sie skonczy..WGL ,nowa aktorka ma grac CHLOE czy wgl watek CHLOE ma byc zamkniety a zamiast chloe dadza inna postac?szkoda ze FRED umarla...akturat po tym jak wziela slub ;/ z hippo...
Ma być inna psycholożka zamiast Chloe :-( :-(
To jest właśnie minus wielu sezonów, że postacie które lubimy odchodzą
a jak zakoncza postac chloe? smierc czy calkowicie zbzikowanie ? nei wiem czy dobrze widzialam ale na yt jest chyba po francusku sezon 7,i z tego co widzialam jeszcze w 1 odcinku chloe
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale ma zagrać chyba w pierwszych dwóch odcinkach, ale nie wiem jak ją " wyzerują "
Zajdzie w ciążę z Garelem a potem wyjedzie do Nowego Jorku. Jej miejsce w komisariacie zastąpi....Adele. Pracę znajdzie tam również Jess, siostra Fred.
Chloe i seks - jakoś ciężko to sobie wyobrazić :-)) :-))
Nie wiesz czy axn puści 7 sezon? Bo widzę że we Francji już leciał.