PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516408}

Profilage
2009 - 2020
7,7 2,2 tys. ocen
7,7 10 1 2229
6,0 2 krytyków
powrót do forum serialu Profil

mi sie bardziej podoba Rocher poniewaz moim zdaniem liczy sie ze zdaniem Chloe i pyta ja o to jakie ona ma zdanie a Perac ją zlewal. a jakie jest Wasze zdanie??

ocenił(a) serial na 10
mania19

ja osobiście wolałem Perraca, ponieważ miał więcej wątków z życia prywatnego niz Rocher.

ocenił(a) serial na 8
mania19

Rocher, też przez jego stosunek do Chloe. Perac tak jak pisałaś, nie słuchał tego co mówi Chloe, nie traktował jej pracy poważnie. I nigdy nie zaakceptował jej ani jako koleżanki, ani jako członkini zespołu. Ok, później był dla niej lepszy, ale dla tego, że dowiedział się jaka tragedia ją spotkała i po prostu było mu głupio, że tak podle ją traktował.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

bede bronił Perraca. ciekawe jak wy byście zareagowali na nową pracownice w zespole o, której nic nie wiecie, która ma zupełnie odmienny styl pracy, która żyje w bardzo dobrych stosunkach z przełożonym Lamarkiem

ocenił(a) serial na 8
bialas212

Hmmm....to co w takim razie nie podoba ci się w Rocherze?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

ja nie napisałem że postać Rochera mi sie nie podoba tylko że osobiscie wole Perraca. kazdy ma swoje gusta i rozumiem waszą sympatię do Rochera, ponieważ bardzo dobrze odgrywa swoją rolę

ocenił(a) serial na 8
bialas212

Na pewno nie byłabym dla niej taka chamska jak Perac dla Chloe. Sama weszłam nie dawno do nowego środowiska w pracy, dość ze sobą zgranego, niektórzy nawet bardzo i praktycznie wszyscy są dla mnie bardzo mili i pomocni, więc takie tłumaczenie Peraca go dla mnie nie usprawiedliwia. Wolę Rochera między innymi właśnie za jego podejście do Chloe. Perac ją zlewał i to nie raz, nie chciał jej w ogóle słuchać i traktował jak piąte koło u wozu. Zupełnie jakby była im zbędna, mimo, że wiele razy im pomogła i miała rację. Niby był w porządku, a jednak w większości zachowywał się jak dupek. Rocher wydaje się ogólnie bardziej przystępny i sympatyczniejszy. Nie przepadam za zmianami bohaterów w serialach, ale ta była jak dla mnie świetna ;)

ocenił(a) serial na 8
mania19

Zdecydowanie Rocher, w sumie nawet nie potrafię wyjaśnić czemu, ale Rochera uwielbiam, a Perraca nieszczególnie lubiłam.

ocenił(a) serial na 7
mania19

Hej. To ja. Zmieniłam sobie konto Anitko. Do niedawna miałam christiearron@., ale niestety musiałam sobie założyć nowe konto na tej stronce. Nie wiedzieć czemu, za cholerę nie mogę wejść w "wyślij wiadomość". Klikam, ale rubryka do pisania prywatnych wiadomości się nie pojawia :(

HotChocolate90

hej :) spoko spoko :)