Czy ktoś wie kiedy zacznie się emisja sezonu 5? A co z wątkiem mamy głównej bohaterki?
jak narazie nic nie wiadomo na temat 5 sezonu. jutro jest ostatni odcinek 4 serii na AXN, ale znając życie wcześniej niż na wiosne nie emitują
Na razie nic nie słychać o dacie emisji 5. sezonu we Francji, to co dopiero myśleć, kiedy będzie u nas...
Premiera 5 sezonu we Francji odbędzie się 16 października. Serdecznie zapraszam na fanpage serialu na Facebooku: Profilage Poland
Zakończenie 4 serii bardzo intrygujące. Śmieć Cloe? Nowa kryminolożka? Nie pasuje mi ta czarna. Poza tym ten odcinek będzie miał dokończenie w 1 odc 5 serii. Ciężko będzie doczekać do wiosny, jak nie dalej...
Na francuskiej wikipedii widziałam coś, że sezon 5 w 2015 roku. Ale gdzieś wcześniej czytałam, że we Francji ma być premiera 5 sezonu na jesień tego roku (nie pamiętam już czy październik czy listopad). Jednak nigdzie konkretnej informacji nie ma
Ja z kolei gdzieś czytałam, że pod koniec lipca skończyli kręcić 5 sezon, więc wkrótce powinien się pojawić we Francji ;))
Tak, w lipcu skończyli :) Wczoraj też poszperałam i trafiłam na twittera oraz instagram aktora, który gra Rochera. Z tego co pisał, to premiera na jesień
Jestem ciekawa jak poprowadzą wątek moich ulubionych postaci. Chloe i Rochera. Nie wiem czy tylko jak to zauważyłam, ale bije taka chemia między tymi postaciami, że aż dziwię się, że twórcy nie postanowili zrobić z tego czegoś więcej.
Francuska premiera odbędzie się 16 października na antenie stacji TF1 :)
Serdecznie zapraszam na oficjalny polski fanpage na facebooku Profilage Poland
no własnie kiedy emisja sezonu 5 z polskim lektorem bądz napisami, aczkowiek jest na yotube caly odcinek 12 sezonu 5 straszne rzeczy się tam dzieją, ma być chyba sezon 6- ostatnia część z Chloe... chcialabym do konca zobaczyc ten serial:) jesli ktos cos bedzie wiedzial dajcie znac.... z gory dziekuje
oficjalna informacja! sezon 5 na stacji AXN rozpoczyna się 15 czerwca o godz. 21. :)