... chę więcej :) Zobaczymy jak będzie dalej, może dołączy do moich ulubionych polskich seriali - Ślepnąc od świateł, Wataha itd. :)
Nie no bez przesady, serial przyzwoity, ale przy Ślepnąc od świateł czy Watasze to on nawet nie stał.
Nie napisałem, że jest wśród najlepszych - tylko, że może dołączy do moich ulubionych :)
Byłam ciekawa, jak ocenisz ten serial, widząc, że jesteś fanem Watahy czy SOS i trochę mnie zaskoczyła aż 8 ;) Bo jak dla mnie to Prosta Sprawa to jest zupełnie inny kaliber (nie umywa się do Watahy). Jako akcyjniak nawet nieźle się to ogląda, ale absurdów i niedorzeczności jest tam mnóstwo. I nie ma co liczyć na jakąś głębię czy tajemniczą atmosferę (jak np. w genialnym Kruku). A z Damięckich, to najlepiej zagrał tutaj śp. Maciej… Natomiast ze świetnych seriali o mafii, polecam Odwróconych.
Ja oceniam seriale wobec tego jak mi się je ogląda. A tutaj.. ogląda się ciekawie :) Oczywiście do ŚOŚ się nie umywa. Do Watahy też, w zasadzie no może przesadziłem, ale 7 na pewno zostawiam. Odnośnie Kruka. Nie wiem ja się nie mogłem przekonać i nie bardzo mi leżało. Pierwszy odcinek chyba na samym początku obejrzałem i tyle z niego było. Odwróconych moooże kiedyś obejrzę, ale wątpię :)