tylko o wygląd głównych bohaterów, kogo byście wybrali ?
Na Artura(Martina)wybrałabym Ciachorowskiego(taak, wiem dopiero co był w "Majce", ale pasuje m z wyglądu do tej roli), a Monikę ? Myślę że Karolina Gorczyca.
Macie jakieś swoje typy ?
hmm...Może i Ciachorowski ale przecież jest z Majki która się niebawem skończy :) Monikę??? Może Kasia Glinka?? albo i moze nie,bo jest trochę za miękka . Wydaje mi się że Mucha (choć jej nie lubię) pasuje do tej roli ponieważ tu potrzeba twardej kobiety ,jeszcze taka co trenuje boks niby :) więc wydaje mi się że ona pasuje;)
Może Monita byla twarda, ale przede wszystkim słodka, miła, bezinteresowna, dobra....a tu pyskata Mucha mi w ogóle nie pasuje. Co kogoś podkusiło, żeby podstawić ta babe za Oreiro..masakra!
NO mi też by pasowali jacyś inni aktorzy, nie lubię Bobka w brzyduli pasał,,a tutaj tak jakoś nie. Jakiś blondyn by się przydał xD
Mucha jest twarda to może dobrze się wcieli w ta rolę, chociaż też za nią nie przepadam. Ale serial zapowiada się fajny, tylko szkoda,że będzie leciał o tej samej godzinie co Pierwsza Miłość na Polsacie...