Serial całkiem niezly, pierwszy odcinek opiewał w kilka zabawnych scen i dialogów, widać ogromne podobieństwa do BrzydUl- te same zdjęcia, ujęcia, sposob krecenia scen, niemal identyczne wnętrza biur, mieszkań, krótkie treściwe dialogi, puenty, kreskówkowa czołowka, podobna obsada, producenci etc..
szkoda że nie ma kontynuacji Brzyduli, bo zakończenie było fatalne.
ogólnie zapowiada się nieżle
Cieszę się ze skonczyl sie gniot Majka, który okazał się klapą, na pewno serial PROSTO W SERCE będzie lepszy od Majki, ale czy pobije sukces Brzyduli? no nie wiem
w Brzyduli głównym wątkiem była brzydota bochaterki, tutaj nie ma żadnego punktu zaczepienia... będą intrygi, intrygi i intrygi, oraz intrygi, w Brzyduli każdy nie mógł się doczekać momentu gdy ona pozna prawdę o zakładzie, a on zobaczy ją po przemianie....
pożyjemy zobaczymy, ogólnie wystawiam dobrą ocenę..
Droga avoovadoo.
uważam, że wszystko kręci się wokół 'BrzydUli' i po jej sukcesie, przyszła 'Majka', która też go odniosła, sądząc po oglądalności etc.
Serial jest idealną podróbką 'BrzydUli' i uważam, że powinni chociaż aktorów zmienić. :)
zgadzam się:) ale po co wy dalej BrzydUla i ciągle to samo ;) Rok jak się to skończyło. Majka miała dobrą oglądalność. Skończcie narzekać bo to się robi nudne...
No fakt ye sceneria pryzpomina bryzdule ale to mnie w sumie ciesyz bo nie ma to jak bryzdula. chociay klimat ten sam a jak serial to poyzjemz yobaczmz. Mam nadyieje ye bedyie ok. I prosba jesycye do filmwebowicyow. Nie pryekreslajcie tego filmu po jednzm odcinku bo moye bedyie spox XD
P.S.sorz ya byki ale nawet nie yauwayzłam ye klawiatura mi sywankuje ale mam nadyieje ye sie połapiecie.
anie uważacie może że cała ta historia nie jest przypadkiem ściągnięta z pewnego dennego argentyńskiego serialu z Natalią Olejro w roli głównej (sos mi vida/ jesteś moim życiem) który był emitowany w 2006?
no niestety jest ;p ale nie wiem czemu tak wszyscy się czepiają,przecież telenowele stamtąd nie są wybitne;p
a nie uważasz że ten serial jest produkowany na podstawie tamtego ?
'Prosto w serce – polski serial obyczajowy, który będzie emitowany w telewizji TVN od 3 stycznia 2011 roku. Serial jest wzorowany na argentyńskiej telenoweli Jesteś moim życiem (hiszp. Sos mi vida) i na meksykańskiej telenoweli Miłosny nokaut (hiszp. Gancho al Corazón)'
"Prosto w serce" nie jest ściągnięte po "Sos mi vida", PWS, jest remakiem tej telenoweli, a BrzydUla i Majka też były remaekami innych brazylijskich telenowel.
nie brazylijskich kretynko...nie odrózniasz Brazylii ,Argentyny czy Meksyku...idz się dokształć tępaku