tvn-produkują seriale jak w fabryce przy taśmie.Nie robią tego dla widza - tylko żeby nałoić kasy za reklamy w międzyczasie.Serial wyprodukowany dla reklam.
Zgadzam się. Nie potrafią nic swojego zrobić, to kupują licencję, kręcą i się podniecają ''wow jakie super seriale robimy''.
bo robią super seriale. W porówaniu z Polsatem albo TVP to jest bardzo wysoki poziom. Chociaz fabułą rzeczywiście nie grzeszą.
Myślicie, że za granica w tej waszej Wenezueli robią seriale dla przyjemnośći? Tez dla kasy.
Tak racja Wenezuela - ale przynajmniej można popatrzeć na piękne aktorki - wiem wiem chirurgia plastyczna sie tu kłanie, ale zawsze to miłe dla oka w porównaniu z tą zgrędą Muchą. A u nas też kręcą to dla kasy - ale wolę oryginały bo przynajmniej podszkolę sobie hiszpański.
Jak Wam się nie podobają seriale tworzone na licencji to oglądajcie sobie Klan albo M jak mdłości. Nikt Was nie zmusza do oglądania TVN-owskich seriali.
A jaka to różnica - ja jej nie widzę - to że wkurzają nas TVN-owskie gnioty nie znaczy że chcemy oglądać inne seriale.
mi się wydaję, że coś z tego może być ; ))) podobne do brzyduli, ale zobaczymy... Majka to był gniot... ;/;/;/ żenada na obcasach, że tak powiem... sztuczna strasznie... a jedyni aktorzy którzy dobrze się spisali to grupa biurowa :) adam, sabina, kasia i bartek :) , wujek z tą.... no też z biura... zapomniałam... ;pp oni byli świetni... i juniora też bardzo lubiłam xddd