PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12566
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Jak by się wgłębić w sytuację Konstancji to ona jest w porządku w przeciwieństwie do Artura. Nie poinformował jej o adopcji, w dzisiejszym odcinku zabrała Hanię na zakupy a on jej zrobił awanturę. Tak samo sytuacje z Moniką, skoro Konstancja mówi ,że nie życzy sobie jej w domu to nie dziwie się dlaczego się wkurza gdy są potem zastaje.
Jak dla mnie to Konstancja jest w porządku, co prawda jest egoistyczna ale to Artur zachowuje się jak skur*****

aleksandral23

Konstancja jest jak najbardziej w porządku, jest zazdrosna jak każda kobieta w takim przypadku- ktoś wyraźnie chce jej odbić faceta. Artur ciągle lata za ta Monika nawet jak ona już mu powiedziała ze tego nie chce!

agUnieszkiii

w Sos mi Vida to ta Konstancja była przebiegła i chytra a w Polskiej wersji to dała bym sobie spokój z Arturem i nie poniżała bym się przed nim i Moniką, w ogóle nie wiem co za debil wybrał Muchę do tej roli ...

ocenił(a) serial na 6
aleksandral23

Oglądając Sos mi vida bardzo dobrze się bawiłam i często śmiałam na tym serialu(nawet oceniłam go 10/10, bo tak bardzo mi się podobał),ale polska wersja jest jak odgrzewany kotlet i obejrzałam tylko kilka odcinków,bo nie miałam nic lepszego akurat do roboty i nudziłam się...wogle nie wiem, w jakim celu serial ten został nakręcony...chyba, że ktoś nie oglądał wersji argentyńskiej to może ma inne zdanie

aleksandral23

Dokładniee !
Strasznie mnie denerwuje zachowanie Artura... Wcześniej zachowanie Konstancji mu nie przeszkadzało . Taka jest i taką ją akceptował, a teraz przyszla Monika i nic nie robiąc odciaga artura od Konstancji....

ocenił(a) serial na 7
martynooos

To akurat wina nieumiejetnie zrobionego scenariusza, bo tak ja juz pisala Aleksandra w oryginalnej wersji Constancia byla podla intrygantka, a Martin i tak za duzo jej wybrykow akceptowal. Natomiast zachowanie Artura jest dziwne. Wgl ta relacja Artur-Monika odbiega za duzo. Nie mowie, ze powinni sie scisle trzymac SMV, ale osobiscie uwazam, ze ten serial stracil przez nowatorskie ujecie niektorych watkow.