PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Mucha jako Oreiro?

ocenił(a) serial na 1

Anna Mucha w roli która w oryginale była Natalii Oreiro ? Jak myślicie okaże się lepsza od
niej? Moim zdaniem to niemożliwe.

palafka

zobaczymy... może nie będzie aż taka zła :)

inasequible

dostała rolę tylko dlatego, że trwa jej pięć minut, więc nie oczekujmy dobrego aktorstwa z jej strony;]

palafka

Lepsza??? Żeby chociaż nie skaleczyła tej roli to bedzie dobrze. Oreiro jest bezkonkurencyjna. Nie ma co porównywać. Ogólnie film opowiada o dziewczynie skromniej, uczciwej, miłej i z wielkim sercem, a Mucha kojarzy mi się niestety z osoba zbyt pewną siebie, pyskatą, totalnie mi nie pasuje tutaj. Jak myslę Mucha, widzie ciągle te jej idiotyczne zachowania w YCD. Program o młodych i zdolnych uczestnikach, a ona na siłę się tam promowała. Jak widać udało jej sie. Oby choć w jednym procencie potrafiła tak ubawić i wzruszyć widza jak Natalia.

ocenił(a) serial na 1
klaudia2251

oglądam właśnie Sos Mi Vida od początku, więc skusze się na jeden odcinek polskiego odpowiednika by porównać. Zdanie : Żeby chociaż nie skaleczyła tej roli to bedzie dobrze. - bardzo mi się podoba. W stu procentach się zgadzam.

ocenił(a) serial na 4
palafka

oglądałam meksykańską wersję tego"Miłosny Nokaut" , może nie lepsze od pierwowzoru , ale dobre, nie sądzę żeby polska wersja dorównywała tamtym dwóm, a wszystko przez AM. to że właśnie ją wybrali do głównej roli, już teraz mnie zniechęca,ale pewnie obejrzę z ciekawości, reszta obsady może być

lilith2

Anna Mucha jako główna bohaterka, odpowiednik Natalii Oreiro to jest jakiś żart -.- Już wiem, że ona na pewno ten serial popsuje w całości -.- Na prawdę tak kiepskiej aktorki jeszcze w życiu nie widziałam -.- NIe mam zielonego pojęcia, kto ją obsadził, ale na pewno musiał być pijany..., bo na trzeźwo nikt by jej nie dał takiej roli...

ocenił(a) serial na 7
Kamulinka

Zgadzam się z wami calkowicie. Kto w ogóle wymyślił, zeby obsadzic w takiej roli taka skandalistke jak Mucha? To jest po prostu smiech na sali. Ona nie jest w stanie dorównac Oreiro. Natalia kojarzy się, przynajmniej mnie osobiście, z przemiłą osobą, jest bardzo dziewczęca i naturalna. A mucha? Nie no żenada. I w ogóle nie pasuje do Filipa Bobka, który ma jej partnerowac w tym serialu. Oglądac będę ale...

monika_2601

pamiętam doskonale sos mi vida...ja jestem ciekawa jak wypadnie polska wersja Kike ( wiem, że to imię się pisze jakoś inaczej..;)) Kike w wersji oryginalnej był genialny, ciężko będzie stworzyć tak śmieszną, a zarazem dobrą postać

ocenił(a) serial na 1
kinomonia

a co myślicie o Constanzy w wersji Sochy ? Uda się ?

ocenił(a) serial na 2
palafka

Mucha jako Oreiro? Bobek jako Arana?! No błagam Was...
Facundo jako Martin jest chyba ideałem każdej kobiety, nic ani nikt mi go nigdy nie zastąpi!
Ale Socha może się udać. :D

ocenił(a) serial na 1
Mary_Jules

ciekawe kto zagra Quique

palafka

Czytam te komenty, normalnie jakby mieli robić remake Ojca Chrzestnego albo innego kultowego tytułu. Przecież to jest tylko polska wersja jakiejś telenoweli, trudno tu cokolwiek skrewić. Telenowele z racji głównego targetu nie mogą być nawet skomplikowane i za ambitne fabularnie. Tutaj nawet aktor amator dałby radę, a Mucha... no dobra ona nie jest wybitną aktorką, ale bez jaj - da sobie spokojnie radę.

Abukashi

Tu nie chodzi o to, że aktorsko nie da rady tylko o to, ze ona jest paskudną, złośliwą, krnąbrną i pyskatą Babą która ktoś obsadził w roli słodkiej i dobrej dziewczyny. Widzisz kontrast?? Co jak co, ale ja jej nie zniose w roku Monity. Za to Socha w roli Konstancji bedzie rewelacyjna:)

Abukashi

Tak w ogóle to "sos mi vida" to serial obyczajowo-komediowy. Skoro pakujesz go do jednego wora z typowymi zołn romantika tylko z powodu kraju produkcji to...
Polecam najpierw obejrzeć, potem komentować

Abukashi

zgadzam się. Wydaje mi się że Mucha da radę,to tylko telenowela! Nie jest to jakiś następca Lost czy jakiś najlepszy film,więc dajcie spokój... Każdy da radę ludzie...:)

nihooya

No właśnie każdy - przy tym poziomie filmu masz rację.

palafka

A wiecie gdzie można zobaczyć sos mi vida ? ;)

ocenił(a) serial na 2
Majek000

najlepiej na youtube. ;)