PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Moim zdaniem najbardziej irytującą postacią w tym serialu jest Hania, ona mnie wku**ia na każdym kroku ;/

SLUFANPMI

No dziwne to dziecko jest. Ale wszystki te dzieci sa dziwne. Laura taka melepeta prawie jak Natalka z M jak miłość. A kuba? no coz...

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

No racja. Laura jeszcze jest spoko, Kuba taki sobie, a Hania to tragedia. Gdybym miał taką rozpieszczoną bachorę jak Hania, to bym chyba na łeb dostał.

SLUFANPMI

mhm... no tak jakoś dziwnie mówi ale zachowuje się no raczej no... jak dziecko, jest żywa, rozbrykana...

agUnieszkiii

ale to jej rozbrykanie wieje straszną sztucznością :/

aleksandral23

tak samo uważam! uff a już myślałam, że zwariowałam, bo na stronie serialu wszyscy się nią zachwycają i piszą jaka jest słodka! xd a dla mnie jest tak irytująca, przesłodzona, dzieci takie nie są! już chyba wolę dukanie tekstu przez Antosie z Na Wspólnej niż tą sztuczną spontaniczność ;/ w ogóle nie wiem po co ten serial oglądam, bo jest beznadziejny, ale to już inna sprawa heheheh xd

ocenił(a) serial na 8
shop2

no anto sia jest the best i to jej ,,boji mnie bźiuśiek,, powala:)

ocenił(a) serial na 5
SLUFANPMI

a dla mnie Hani jest baaardzo słodka ;))

SLUFANPMI

jeszcze nie denerwuje Krystyna Kobierzyńska grrr ;/

ocenił(a) serial na 5
aleksandral23

Mnie osobiście do szału doprowadza Laura i wiecznie naiwny Kuba, który za wszelką cenę próbuje gdzieś zaistnieć ale jakoś mu to nie wychodzi, a to głupie zauroczenie Gośką jest totalnie żenujące...

SLUFANPMI

Zdecydowanie Czaruś :/

SLUFANPMI

Najbardziej irytująca jest...oczywiście Monika!! , albo raczej Anna Mucha

SLUFANPMI

mnie najbardziej irytują Czarek (jakbym miała takiego gościa to bym sobie w łeb strzeliła), Hania i oczywiście Monika.

Iwonccia

ja całkowicie zgadzam się z Iwonccia

ocenił(a) serial na 7
SLUFANPMI

Dla mnie irytującymi postaciami w tym serialu, są:

Rafał - Fałszywiec i intrygant. Zwykła szuja, która chce przejąć władzę w firmie.
Konstancja - Gdybym miał taką głupią wredną dziewczynę/narzeczoną to bym na łeb dostał. Po tym, jak okłamała Artura z ciążą, powinna zamknąć swój parszywy ryj.
Robert - wielki przydupas Rafała. Kolejna menda
Cezary/Czarek - żaden z niego facet, zwykły głupek który myśleć nie umie. Dobrze, że Monika rzuciła tego lenia.

ocenił(a) serial na 8
MrPanDamian95

a ta aneta jest tak wredna ze miło popatrzeć:0

seba_1997

Wcale nie jest tak wredna, jak pokazuje w ost.odcinkach. Czasami królowa lodu, ale tak naprawdę życzliwa i dobra osoba.

ocenił(a) serial na 3
SLUFANPMI

Mucha, Mucha i jeszcze raz Bobek.
A swoją drogą... zauważyliście tendencję Muchy do nadużywania słowa "rozumiesz?!" ? Zaczynam mieć jej coraz bardziej dość...

SLUFANPMI

hmm, mozna powiedziec, ze mnie wkurzaja Hania, Kuba, Czarek i jego matka, Rafał i konstancja oraz MUCHA JAKO AKTORKA I JEJ TWARZ

ana486

Wg mnie najbardziej wkurzający jest Czarek, a zaraz za nim Konstancja - po tej akcji z ciążą myślałam, że jej przywalę :P, skąd oni ją wytrzasnęli?! Dziwię się Arturowi, że w ogóle z nią był!
Tak! Ja też zauważyłam nadużywanie przez Muchę słowa "rozumiesz" i strasznie mnie to wkurza, w ogóle nie podoba mi się jej gra aktorska.

ocenił(a) serial na 5
Asia_Pisarka

Ja jeszcze dodam, ze bardzo wkurzającą postacią jest Artur. Nie potrafi sobie wg poradzic z "dziećmi" daje z siebie robic bałwana, wg uwazam, że nie jest prawdziwym facetem w tym serialu, ja na jego miejscu wywaliłabym Konstancje za drzwi już dawno, a on pozwala jej nocować, czy robić sobie śniadanie no sorry, ja niedałabym rady przebywac w jej towarzystwie po tym wszystkim. No i oczywiście Monika, strrraszna, nie lubię Muchy jako aktorki i osoby. Jedyną postacią, którą lubię jest Gośka.

mary99

mary99 zgadzam się z Tobą i dodam jeszcze, że Czaruś jest taki wnerwiający...Duży facet, który zachowuje się jak małe dziecko..

ocenił(a) serial na 4
SLUFANPMI

Hania jest tak debilna że aż żal patrzeć na tego malucha. Sztuczne to i jeszcze głupsze :/ również denerwuje mnie Monika - Anna nie potrafi grać i to jej "rozumiesz" jakby wszystkie rozumy pozjadała :/ nie lubię jej... moim zdaniem złą aktorkę do tej roli wzięli...

Depp_fan

Konstancja - wiecznie narzucająca się, chwilami słodka do bólu, a czasem wredna jak diabli.

stonka129

MONIKA!!!i konstancja

SLUFANPMI

oceniacie wszyscy tą małą Hanię a założę się że w jej wieku sami lepiej byście nie potrafili zagrać......przecież to jest jeszcze dziecko które dopiero uczy się aktorstwa....wyżej wymienialiście że Antosia z na wspólnej jest słodka a ja uważam że jest strasznie flegmatyczna tak jak samo jak ta Natalka z M jak miłość .....no ale każdy ma swoje zdanie :D a co do irytującej postaci to dla mnie jest Czaruś takiego chłopaka i mami synka w życiu bym nie chciała mieć...no a Muchę lubię jako aktorkę.