Czy wam też kojarzy się ten serial z Jesteś moim życiem z Natalią Oreiro ??? Może to jakaś polska wersja ? xD
no tak tak cos tam sie nam kojarzy, ale niewiele dosyc... -.-'
no kurna. przeciez to oficjalna polska wersja tego serialu, co za ludzie..
tak jak kilkanascie wersji 'niania' w kazdym kraju, teraz to. tylko że polskie ścierwo zawsze pozostanie ścierwem, nie wspominajac o glownej aktorce... ;]
Prosto w serce jest dokładną kopią Sos mi vida. Głowna bohaterka sos mi vida nazywała się Monita a w prosto w serce nazywa się Monika, narzeczona głownego bohatera miała na imię Constanza a w polskiej wersji nazywa się Konstancja... oryginalne to to nie jest...
a do tego Mucha grająca głowną rolę. Sos mi vida to był niezły serial ze względu na Natalię Orerio, ale Mucha kompletnie się nie nadaje do tej roli...
sos mi vida był nie zaciekawym serialem, jak ich wszystkie, kłucą się godzą i tak dalej, bez sensu
Imiona też praktycznie takie same:
Constanza - Konstancja
La Monita - Monika
Laura - Laura
I moim zdaniem kompletna klapa. Sos mi vida to świetny serial. Aktorzy i wgl. Ma taki urok i atmosferę. A tego serialu obejrzałam 2 odcinki i tylko ze względu na to, że to polska wersja. Nie ma sensu robić kopii czegoś w pewnym sensie kultowego.
ok ok ok od razu na mnie najeżdżacie , ja się tym nie interesuję, nie lubię polskich seriali, a że o tym akurat usłyszałam to sobie weszłam i mi się skojarzyło ;)