PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Czy wam też kojarzy się ten serial z Jesteś moim życiem z Natalią Oreiro ??? Może to jakaś polska wersja ? xD

pink_lips

Brawo..przecież to jest polska wersja Sos mi vida..

pink_lips

no tak tak cos tam sie nam kojarzy, ale niewiele dosyc... -.-'

no kurna. przeciez to oficjalna polska wersja tego serialu, co za ludzie..
tak jak kilkanascie wersji 'niania' w kazdym kraju, teraz to. tylko że polskie ścierwo zawsze pozostanie ścierwem, nie wspominajac o glownej aktorce... ;]

ocenił(a) serial na 6
linds20

Prosto w serce jest dokładną kopią Sos mi vida. Głowna bohaterka sos mi vida nazywała się Monita a w prosto w serce nazywa się Monika, narzeczona głownego bohatera miała na imię Constanza a w polskiej wersji nazywa się Konstancja... oryginalne to to nie jest...
a do tego Mucha grająca głowną rolę. Sos mi vida to był niezły serial ze względu na Natalię Orerio, ale Mucha kompletnie się nie nadaje do tej roli...

ocenił(a) serial na 7
madzia_stg

sos mi vida był nie zaciekawym serialem, jak ich wszystkie, kłucą się godzą i tak dalej, bez sensu

ocenił(a) serial na 3
koleta

sos mi vida to była komedia, parodia telenoweli!

użytkownik usunięty
pink_lips

Imiona też praktycznie takie same:
Constanza - Konstancja
La Monita - Monika
Laura - Laura

I moim zdaniem kompletna klapa. Sos mi vida to świetny serial. Aktorzy i wgl. Ma taki urok i atmosferę. A tego serialu obejrzałam 2 odcinki i tylko ze względu na to, że to polska wersja. Nie ma sensu robić kopii czegoś w pewnym sensie kultowego.

pink_lips

ok ok ok od razu na mnie najeżdżacie , ja się tym nie interesuję, nie lubię polskich seriali, a że o tym akurat usłyszałam to sobie weszłam i mi się skojarzyło ;)

pink_lips

Może to i kopia tamtej telenoweli <którą oglądałam już chwile temu> :P
ten polski serial zapowiada się całkiem dobrze i ja będę go oglądać xD