PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12567
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

się dzisiaj jak zobaczyłam reakcję Moniki na widok umowy na okres próbny. Czy ona myśli że jest niezastąpiona ? Parzyć kawę umie każdy, zwłaszcza z ekspresu ! Dziewczyna w ciągu tych prawie 40-tu odcinków chyba z 5 razy rzucała tę robotę i za każdym razem po usilnych błaganiach łaskawie wraca jakby była nie wiadomo kim ? Co to ma być ? W normalnej firmie po tym jak rzuciła pracę za pierwszym razem nie miałaby do czego wracać, a tutaj ? Tyle razy już dali jej szansę, stroiła fochy, a teraz gdy dają jej KOLEJNĄ już z kolei szansę, to jeszcze ma czelność mieć wąty że umowa jest na okres próbny ?! Kim jest ta dziewucha ? Nie wierzę by ktoś taki miałby swoje dzieciństwo spędzić w Domu Dziecka, jedyne co odróżnia ją od słitaśnych księżniczek z Beverly Hills to brak kasy i to że uprawia boks ! Amen !

Kaya1456

Mam takie same zdanie Kaya!!
A na dodatek dodam , że okropnie drażni mnie postępowanie serialowego Artura. Nigdy nie przeszkadzało mu zachowanie Konstancji a teraz nagle jest oziębły i nie czuły... Typowy facet- inna sie zakreci wokół niega a ten już leci z jęzorem na nią!

Kaya1456

Ona niby taka niezależna a poniża się i wraca kilka razy do tej samej roboty, żałosne !
Przecież nikt nie dostaje pracy od tak, zawsze jest okres próbny ... Monika normalnie jak kretynka się zachowuje ,która świata nie zna ...

Kaya1456

no niestety ale to jest tylko film, trzymajacy sie okreslonego scenariusza, choc te watki naprawde sa wkurzajace , jedno obrazone na drugiego,potem odwrotnie