Widzieliście w reklamie? Wnętrza w jakich toczy się akcja, te same meble co w BrzydUli,
pomieszczenia chyba też te same tylko inaczej urządzone :| wszystko wygląda identycznie, a
przez Bobka to i nawet pomylić się można co się będzie oglądać... ten sam reżyser, ci sami
aktorzy, czemu więc wystrój musi być ten sam?
Dokładnie nic nowego nie potrafią wymyśleć. Serial fatalnie skopiowany z oryginałem a reszta... ,,Zabrana" z innych seriali.
Po prostu skąpy TVN - ale w czasach głębokiej komuny TVP nadawała sporo seriali czechosłowackich i każdym grali ci sami aktorzy. Tak naprawdę to dla TVN-nu ten serial jest bez znaczenia - a liczą się milionowe wpływy z reklam - nadawanych przed i w trakcie tego wybitnego dzieła.
przełączam dziś kanały i patrze O BOBEK! Z ZAROSTEM I SOCHA ZE SWOJĄ NAIWNĄ GADKĄ.. myślałam, że oglądam Prosto w serce a tu brzydula.. ;ddd
ej nawet te pucharki szklane co zawsze stały tam w bufecie za Elą w Brzyduli są te same :D heh ;)
ale ogólnie spodobał mi się ten serial :) chociaż chciałabym Brzydule2 ;)
Hmm. Ale z drugiej strony,po co się ekstra starać skoro już jest miejsce odpowiednie do kręcenia? :) Oszczędność pieniędzy i czasu moim zdaniem ;)