PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Widzieliście w reklamie? Wnętrza w jakich toczy się akcja, te same meble co w BrzydUli,
pomieszczenia chyba też te same tylko inaczej urządzone :| wszystko wygląda identycznie, a
przez Bobka to i nawet pomylić się można co się będzie oglądać... ten sam reżyser, ci sami
aktorzy, czemu więc wystrój musi być ten sam?

ocenił(a) serial na 1
Emesowa

Dokładnie nic nowego nie potrafią wymyśleć. Serial fatalnie skopiowany z oryginałem a reszta... ,,Zabrana" z innych seriali.

Nucca

Po prostu skąpy TVN - ale w czasach głębokiej komuny TVP nadawała sporo seriali czechosłowackich i każdym grali ci sami aktorzy. Tak naprawdę to dla TVN-nu ten serial jest bez znaczenia - a liczą się milionowe wpływy z reklam - nadawanych przed i w trakcie tego wybitnego dzieła.

jans21

przełączam dziś kanały i patrze O BOBEK! Z ZAROSTEM I SOCHA ZE SWOJĄ NAIWNĄ GADKĄ.. myślałam, że oglądam Prosto w serce a tu brzydula.. ;ddd

Emesowa

kur*wa jak zwykle mają problemy jak moherowe berety ,żal mi was haha

ocenił(a) serial na 10
nihooya

ej nawet te pucharki szklane co zawsze stały tam w bufecie za Elą w Brzyduli są te same :D heh ;)
ale ogólnie spodobał mi się ten serial :) chociaż chciałabym Brzydule2 ;)

Emesowa

Oj jakie to ma znaczenie...

patri_

znaczenia żadnego, tylko po co iść na taką łatwiznę? ;> to jakiś chwyt? dziwnie działa..

Emesowa

Hmm. Ale z drugiej strony,po co się ekstra starać skoro już jest miejsce odpowiednie do kręcenia? :) Oszczędność pieniędzy i czasu moim zdaniem ;)

Emesowa

A Ty myślisz ze oni kręcą te seriale dla naszej przyjemności? :D Chodzi tylko o kasę z oglądalności:D Po co mają wydawać dodatkowe pieniądze na scenografię skoro już mają taką co im pasuje po drobnych przeróbkach które niewiele kosztują:] Showbiznes:D