a wyglądała tak ładnie po tańcu z gwiazdami, a tu znowu się spasła . Hmm szefunio nie zatrudnił ją z litości tylko wiadomo krotka spódniczka , jak dla mnie Mucha wygląda okropnie w tej czerwonej sukience , ma bęben większy niż cycki, sorry ale ja bym jej nie zatrudnił, a raczej się za nią nie obejrzał.
jak to mówią, są gusta, guściki i bezguścia
Tobie się nie podoba, a w ddtvn kiedys wybrano ją jako najbardziej porządaną Polkę;]
jak to mówią: są gusta, guściki i bezguścia.
Tobie się nie podoba, a kiedys w ddtvn tybrano ją jako najbardziej porządaną Polkę;]
no niestety, ale kolega/koleżanka szczureczek ma rację... Mucha wyglądała strasznie w tej czerwonej sukience - zero wcięcia w talii... jak kadłubek. dziwię się dlaczego stylisci tvn-u się bardziej nie postarali. mankamenty urody mozna prezeciez zatuszować...
mi tam się ona podoba, chociaż rzeczywiście nie jest najszczuplejsza.. ale mniejsza o to! ważne, że bobek wygląda za*ebiście :D
no wygląda strasznie :/ niska gruba dość, jedyne twarz nadal seksowna :) w tej sukience to nawet nie podniecala a obrzydzała :) No Bobek wygląda hehe
No ta sukienka to był niewypał dla jej figury. Nie dość ,że uda ma dość potężne to jeszcze brzuszek rzucał się w oczy. No i strasznie jej podwijała się do góry , jeszcze trochę i nie powiem co by pokazała :)