Ten serial to niewypał, z kolei "Chirurdzy" zaczęli bardzo wyraźnie tracić po odejściu Addison. Ta postać jest rewelacyjna, kiedy powraca do SGH na gościnne operacje. Szkoda, że nie jest już tam postacią z listy regularnych postaci.
jak dla mnie na chwile obecna PP jest o wiele lepsze od GA:p nadal kocham GA, ale pomysł powoli sie wyczerpuje, a PP jest w szczycie swojej chwaly i inwencji twórczej:P
szczerze mówiąc wolę 2 sezon PP niż 5 sezon GA, lepsze wątki się pojawiały w PP i nie mogłam się doczekać żeby obejrzeć PP, a GA mi było w sumie obojętne. Addie rzeczywiście świetnie gra w GA i serial dużo stracił po jej odejściu, ale dobrze, że są crossovery ;)
A ja kocham i PP i Ga i Addison <3 i nie wazne gdzie gra :)) Tu i tu jest swietna. ale macie racje 5 sezon GA slabiutki ale koncowka byla znakomita. Chociaz u Addie tez pelen emocji final ;] huyuhu
Shonda zafundowała fanom PP i GA mocne finały, zgadzam się końcówka GA była świetna, ja też uwielbiam Addie czyli Kate, która jest świetną aktorką ;)
nie ma wątpliwości, ze aktorka jest genielna. normalnie caly czas mam wrazenie, ze ona naprawde taka jest ;) i te jej minki w niektorych momentach, miod :)
Jak dla mnie 6. sezon 'Chirurgów' w chwili obecnej to niewypał..totalny brak sensownych wątków.
A 'Praktyka' właśnie zaczęła się w tym sezonie rozkręcać.;d;d i oby tak dalej.
Ale jak kto woli.:)
Na początku również miałam niebzyt pochlebne zdanie na temat PP, ale szybko je zmieniłam. A 3 sezon mnie poprostu powala na kolana, a szczegolnie to co się dzieje od kilku odcinków. Już sie nie moge doczekac nastepnego odcinka, bo wlasnie skonczylam oglądac 15ty...
Ja uwielbiam oba seriale:)))
ps.no i kiedy Addie bedzie z Samem?o ile do tego dojdzie...po tym co ostatnio wyprawia:)
chyba już nim nie będzie :(. Czytałam gdzieś, że Addie w tym sezonie ma być sama, sorki z kotem :).