no to super, bo po tym 19 mam ochote sama do nich pojechac i zabic Violet...;/ jeszcze bardziej jej nie lubie niz na początku...
przestane oglądac ten serial jezeli Pete do niej wroci
łooo aż tak jej nie lubisz? To było do przewidzenia, że wróci prędzej czy później.
Fakt to było do przewidzenia, ale nie wiem co ona sobie wyobrażała... że niby wróci to Pete porwie ją na ręce? Porzuciła Lucasa i przy okazji jego ojca, nie szukała terapii. Addison chyba więcej czasu spędziła z małym, mam nadzieję, że Pete zasadzi jej kopa. Violet była fajną postacią, ale po akcji z Katie to nie ta sama osoba.
zgadzam się z Tobą, ale Pete ją na pewno przyjmie, w końcu to matka jego syna.
Addie wygląda z Lucasem bardzo uroczo, natomiast Violet zwyczajnie.
Wydaje mi się, żę Pete przyjmie Violet, bo ją kocha i czekał na moment jak ona wróci do niego, a co najważniejsze -- do ich synka. Addison jak zwykle zostanie sama, taka już jej karma, ciągle wrong guys:/ Jak nie Mark, to żonaty lekarz jakiś, to Sam, a teraz Pete, wszędzie na drugim miejscu.Poza tym trochę było tak,że z Petem to bardziej dla Luckasa była, a tak naprawdę ciągnęło ją do Sama.
Czekam na powrót Naomi, do której w tym sezonie się uprzedziłam ze względu na jej chybione wybory i dziwne postępowanie(romans z szefem, traktowanie córki).
Addie i Pete to poezja. xD tak miało być od początku ; ]
Zawsze uważałam, że wybitnie do siebie pasują.
Mam nadzieje, że Wilder nie wróci do Violet. ; P
Ona okroooopnie mnie wkurza,a po drugie bez przesady.
najpierw znika, egoistycznie pozostawiając Lucasa i Pete'a, a teraz co?!
Mogła poddac się jakies terapii, albo po prostu spróbowac być z nimi.
Myślę, że Addie jest szczęśliwa z Petem i Lucasem,a oni z nią.
I tak powinno zostac. ;)
Vio mnie wkurza, ale i tak mniej niż Nai. ; O
3 sezon ma 22 odcinki [o ile sie nie mylę. xD]