PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425257}

Prywatna praktyka

Private Practice
2007 - 2013
7,2 10 tys. ocen
7,2 10 1 10330
Prywatna praktyka
powrót do forum serialu Prywatna praktyka

możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler możliwy spoiler

Ja dzis ogladałam bez polskich napisów i powiem że jestem mile zaskoczona jak potoczyly sie losy Addison. Dobrze że wybrała Jake'a !!!
Cooper i Charlote - spuer sprawa beda mieli trojaczki :)
niestety nie zrozumialam bełkotu Violet na koncu odcinka , gdy opowiadała Cooperowi o odebranym telefonie z numeru Peta. Piate przez dziesiąte zrozumialam że chyba Pete nie żyje, ze zginął podczas biegania i cos tam o zawale tez bełkotała.
Może ktos z was zrozumiał co ona mówila ?

ocenił(a) serial na 8
milka_kang

też mi się wydaje, że Pete nie żyje, i myślę, że usłyszałam dokładnie to, co ty. a i jestem mega szczęśliwa, że char i cooper będą mieli trojaczki :)))

milka_kang

tak Pete nie żyje, miał zawał i spadł z urwiska, na końcu Violet mówi że nie wie jak wytłumaczyć 3 letniemu chłopcu, że jego ojciec nie żyje.

ocenił(a) serial na 7
milka_kang

Mnie również cieszy wybór Addison. Mam nadzieję, że scenarzyści przestaną już mieszać w jej życiu uczuciowym i dadzą jej szczęśliwe zakończenie. Cooper i Charlotte też jak zawsze na duży +. Niestety pozostali bohaterowie to już równia pochyła. Sheldon kompletnie bez wyrazu już od dłuższego czasu, na Amelię też chyba nie mają za bardzo pomysłu, a Violet i Sam mnie denerwują. Dobrze, że chociaż Tim Daly odszedł. Mam jednak nadzieję, że to już będzie ostatni sezon.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany moim tekstem nt. odcinka, to zapraszam na mojego bloga:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/09/aftershock-private-practice-6x 01.html

milka_kang

Co z Sheldonem? Co wykazały te wyniki badań? Bo chyba z tego powodu pił.
Shonda zabiła w GA i PP tyle bohaterów, że jak umrze też Sheldon, to będzie już jakaś masakra.
Addie i Jake świetnie, Sam mnie w ogóle nie obchodzi, Violet też nie bardzo, a śmierć Pete'a była do przewidzenia.
Nie bardzo podoba mi się wątek z trojaczkami.

milka_kang

Jeżeli mam być szczery to mam mieszane uczucia co do tego odcinka z jednej strony twórcy zostawali coś nowego. Mówię tutaj o podziale odcinka na segmenty, które przedstawiały dzień z punktu widzenia danego bohatera. Z drugiej strony serwują nam po raz kolejny śmierć bohatera. Ja naprawdę rozumiem, że ma to wprowadzić więcej dramatyzmu i w ogóle, ale ile można? Czy Shonda Rhimes niema innych pomysłów jak pożegnać postać? Jak dla mnie to ta ucieczka do meksyku była by bardziej dramatyczna niż kolejna śmieszna śmierć ale cóż...Co do pozostałych rzeczy to uważam, że odcinek jak na otwarcie zaprezentował się przeciętnie i to bardzo. Po raz kolejny mam przestraszoną Adi oraz z zrozpaczoną i walczącą z nałogiem Amelie. Jedynie ciąża Charlote jest dla mnie za skoczeniem. Miałem takie wrażenie, że twórcy nie wyjaśnili jednej rzeczy a mianowicie wyników badań Sheldona ponieważ wyglądało to tak jak by Sam coś znalazł. Czy może przegapiłem moment? W każdym razie kolejny odcinek znów będzie pewnie smętny...a mogli tak jak już wspomniałem wysłać go do Meksyku i wszyscy by byli przynajmniej źli a nie smutni. Co wy sądzicie o tym odcinku?
Zapraszam na mój blog http://scianadziwnychmysli.blogspot.com/ gdzie bełkocze o serialach...

ocenił(a) serial na 10
milka_kang

Addison i Jake!!! <3 Z tego powodu jestem megazadowolona, pozostaje trzymać kciuki by scenarzystom nie zachciało się odebrać im szczęścia, drżę na samą myśl:D
Ale że Pete? Ale że Pete'a... nie ma? Uwielbiałam tego faceta, ale o wiele bardziej wolałam go w związku z Addie, no ale. Smutno mi.
Pozostaje czekać na następne odcinki:) Ale to chyba już ostatni sezon PP, zgadza się?

użytkownik usunięty
Doughnut92

Prawdopodobnie tak, choć nie jest to jeszcze pewne. Jest to na pewno ostatni sezon z Kate. W związku z czym mam nadzieję, że ten sezon będzie finałowy bo nie chcę bezsensownego pojawiania się nowych postaci. Trzeba wiedzieć kiedy skończyć.

użytkownik usunięty
milka_kang

Fajny odcinek. Ciekawie zbudowany i intryguje nawet po pojawieniu się napisów końcowych. Śmierć Pete'a nie była zaskoczeniem, bo pomimo, że faceta lubiłam od dawna wiedziałam, że nie pojawi się już w serialu. Cieszę się, że Adi wybrała jednak Jake'a bo bałam się, że będzie inaczej. Wątek Sheldona również może potoczyć się ciekawie. Miłym zaskoczeniem są na pewno trojaczki Coopera i Charlotte tylko szkoda, że chyba na Amelię zabrakło już pomysłu chyba...

ocenił(a) serial na 8

Trojaczki -fajna sprawa:)
Addie i Jake tez super, reszta w sumie jest mi obojetna.