PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425257}

Prywatna praktyka

Private Practice
2007 - 2013
7,2 10 tys. ocen
7,2 10 1 10331
Prywatna praktyka
powrót do forum serialu Prywatna praktyka

Co zrobiła Heather że jej dom wybuchł? Bo oglądam właśnie 10 odcinek, ale bez napisów i nie bardzo rozumiem... Wiem tylko że coś zrobiła specjalnie, ale nie wiem co ;)

spineczkaaa

A ja mam pytanko, czemu tydzień juz nie ma napisów:) Pytałam o to w poście wczesniej,ale nikt nie odp,pewnie nikt nie wie,ale co zaszkodzi zapytac i Ciebie:) Ja ogladałam PP z opóźnieniem,tzn. sciagnełam cale 2 serie wiec mialam napisy. Ale zauwazylam teraz, przy 3 serii,ze strasznie dlugo nie ma do tego napisów... tak jak np do Desperatek,albo do How i met your mother, czy Dextera sa odrazu,tak na te juz czekam tydzien i nie ma napisow ani do 9 ani do 10 odc 3 serii....
Szkoda,taki fajny serial. Wiesz moze kto tlumaczy do tego napisy? Pozdrawiam

amavel85

Niestety nie wiem kto tłumaczy, ja seriale które lecą w Stanach oglądam raczej bez napisów i lektora.
Ale ogólnie napisy przeważnie są jeden lub dwa dni po emisji odcinka, chociaż czasem nie ma ich dosyć długo.

Przykro mi, ale nie mogę Ci pomóc...

ocenił(a) serial na 7
spineczkaaa

jest taka dobra dusza na forum o PP, która tłumaczy napisy,ale nie oczekujcie napisów z dnia na dzień po pojawieniu się odcinka. Tłumaczenie napisów zajmuje dużo czasu.

Tu jest link do forum o PP http://prywatnapraktyka.fora.pl/ zarejestrujcie się i będziecie na bieżąco z informacjami kiedy pojawią się napisy ;)

ocenił(a) serial na 8
Zoe_

Heather przygotowywala amfetamine (eter)

Mother_Earth

dzięki ;) <za krótki> <za krótki> <za krótki>