Co zrobiła Heather że jej dom wybuchł? Bo oglądam właśnie 10 odcinek, ale bez napisów i nie bardzo rozumiem... Wiem tylko że coś zrobiła specjalnie, ale nie wiem co ;)
A ja mam pytanko, czemu tydzień juz nie ma napisów:) Pytałam o to w poście wczesniej,ale nikt nie odp,pewnie nikt nie wie,ale co zaszkodzi zapytac i Ciebie:) Ja ogladałam PP z opóźnieniem,tzn. sciagnełam cale 2 serie wiec mialam napisy. Ale zauwazylam teraz, przy 3 serii,ze strasznie dlugo nie ma do tego napisów... tak jak np do Desperatek,albo do How i met your mother, czy Dextera sa odrazu,tak na te juz czekam tydzien i nie ma napisow ani do 9 ani do 10 odc 3 serii....
Szkoda,taki fajny serial. Wiesz moze kto tlumaczy do tego napisy? Pozdrawiam
Niestety nie wiem kto tłumaczy, ja seriale które lecą w Stanach oglądam raczej bez napisów i lektora.
Ale ogólnie napisy przeważnie są jeden lub dwa dni po emisji odcinka, chociaż czasem nie ma ich dosyć długo.
Przykro mi, ale nie mogę Ci pomóc...
jest taka dobra dusza na forum o PP, która tłumaczy napisy,ale nie oczekujcie napisów z dnia na dzień po pojawieniu się odcinka. Tłumaczenie napisów zajmuje dużo czasu.
Tu jest link do forum o PP http://prywatnapraktyka.fora.pl/ zarejestrujcie się i będziecie na bieżąco z informacjami kiedy pojawią się napisy ;)