PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425257}

Prywatna praktyka

Private Practice
2007 - 2013
7,2 10 tys. ocen
7,2 10 1 10331
Prywatna praktyka
powrót do forum serialu Prywatna praktyka

dziecko :)

ocenił(a) serial na 10

kto jest ojcem dziecka Violet?? Pete czy Sheldon?? Osobiście chciałabym żeby było Pete`a, ale wydaje mi się, że Sheldona. Jak wy myślicie?

ocenił(a) serial na 7
marta_grzyb_ek

ja myślę, że ojcem dziecka będzie Pete. Za bardzo nie lubię Sheldona dziwny jest

ocenił(a) serial na 6
Zoe_

też bym chciała żeby się w końcu okazało kto jest ojcem i wszystko się unormowało.

ocenił(a) serial na 7
_S_

pewnie się dowiemy w ostatnim lub przedostatnim odcinku dopiero ;/

ocenił(a) serial na 10
Zoe_

Zgadzam się z Waami ; ))
Niech tatuśkiem będzie Pete i po większości problemów ; ))

ocenił(a) serial na 7
McAddie

Violet powinna zrobić test na ojcostwo, a nie trzymać Pete i Sheldona w niepewności, zachowuję się egoistycznie

ocenił(a) serial na 10
Zoe_

Ciekawe co będzie z Addie ...
Jak myślicie , pojawi sie w końcu "KSIĄŻĘ NA BIAŁYM KONIU"? ////

ocenił(a) serial na 7
McAddie

wydaje mi się, że księciem na białym koniu będzie albo Wyatt, albo Noah bo wątpię żeby w tym sezonie dali nowego kolesia (nie wymieniłam Pete bo on chyba będzie ojcem dziecka Violet)

ocenił(a) serial na 6
Zoe_

Też mi się zdaje, że Pete będzie ojcem dziecka Violet, chyba wyczuli że Sheldon nie jest bardzo lubiany. Ja tam myślałam, że Addie się prześpi z Petem, on umawiał się z jakimiś laskami i ten tekst w ostatnim odcinku: "bo nie miałaś mnie". Może by jej to na dobre wyszło, bo musi sobie odpuścić Noaha, w końcu on ma żonę i dziecko za chwilę. Od razu przypomina mi się ta historia z GA, o facecie który powiedział jej że wygląda jak Catherine Deneuve, a potem patrzył tylko na córkę. Tu może być tak samo,w końcu facet nie uprawia seksu, więc może dlatego tak mocno zainteresował się Addison.

ocenił(a) serial na 6
_S_

Nadal mam nadzieję, że wróci Wyatt, ona nie może być z Noah i zniszczyć ich rodzinę, wie co się dzieje przez zdradę, już to przeżyła.

ocenił(a) serial na 7
_S_

wydaje mi się, że żona Noah umrze i wtedy będą razem nie krzywdząc nikogo. A jeżeli Morgan nie umrze to Wyatt wróci ;d wydaję mi się, że na koniec 2 sezonu Addie będzie z jakimś kolesiem

ocenił(a) serial na 10
Zoe_

Oby! Bo ile mozna czekac na to ?! ; (

<za krótki> ; pp

ocenił(a) serial na 7
McAddie

no jeszcze długo bo 21 odc będzie dopiero 23 kwietnia buuuu :(

ocenił(a) serial na 8
Zoe_

Mam nadzieje ze Pete bedzie ojcem i beda z Violet fajna rodzinka

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

ja mam nadzieję, że violet przeżyje i w końcu ktoś wejdzie do jej domu. mimo to stawiam na pete'a

ocenił(a) serial na 8
pons

przeczytałam w necie, że w pierwszym odcinku trzeciego sezonu Violet will
turn out to be alive! ;D więc będzie gites majonez ;)

ocenił(a) serial na 10
_S_

No ale ten koleś od C. Deneuve dopiero co ją zobaczył. Nie znał jej, zainteresował sie jedynie jej uroda etc. wiec to porównanie nie ma sensu. z Noah jest inaczej, jak dla mnie jest to njabardziej wzruszajace uczucie z całego GA i PP (moze dziwna jestem). Po prostu pomimo tego, ze to jest tylko serial to jakos mnie ta historia sciska za serce i wydaje sie taka prawdziwa. I nie sprowadzajmy facetów do samego uprawiania seksu:P chociaz to takie łatwe :P było przeciez wspomniane, że zanim Morgan zaszła w ciążę, mieli się rozejść, wiec mysle, ze dziecko nie zblizy go do zony po połogu. Pete powiedział fajna rzecz, ze ten facet chociaz zonaty moze byc dla niej najlepszym facetem jakiego spotkała w swoim zyciu. wiem ze to byłoby rozwalanie rodziny, ale mam nadzieje, ze beda razem, bo ten aktor i postac sa niesamowici. z drugiej tez strony widzimy w GA, ze prawdziwa miłoscia Dereka jest Meredith, a to przeciez Addie była jego zona. ludzie czasami sie myla, szczególnie w swoich uczuciach i takich wyborach.

ocenił(a) serial na 9
Wilma_2

a jaki to ma związek z pytaniem, kto jest ojcem dziecka violet?

ocenił(a) serial na 10
pons

nie ma to związku w dzieckiem violet. ale ktos na gorze zrobil off-topa i przy uwaznym czytaniu calego watku mozna sie domyslic, do czego nawiazauje moja odpowiedz.

Wilma_2

ja jesli mam być szczera to nieznosze violet... jeszcze mi sie nie zdazylo zeby jakis aktor w serialu tak wybitnie mnie drażnil jak ona. Mam dwie teorie na ten temat. Albo bedzie tak ze jej nie uratują (taką mam nadzieje) i dziecko okaze sie Pete'a. Wtedy moze znowu wróci wątek z Addison bo ona przeciez nie moze miec dzieci. Albo bedzie tak, ze niestety uratują Violet ( a bedzie tak na 90%) ale dziecko okaze sie Sheldona. Wydaje mi sie ze Pete nie bedzie z Violet. Co prawda druga teoria jest bardziej prawdopodobna, na moje nieszczęscie :)

Pozdrawiam