Kogo najbardziej lubicie, a kogo najmniej z PP?
Ja uwielbiam Addie i Coopera, a najmniej lubię Della
Nie ma takiej osoby, której bym nie lubiła.Najbardziej lubię Addison to chyba wiadome, ale Naomi, Sam, Cooper, Violet, Pete, Dell, Charlotte wszyscy są wspaniali, zabawni...
Lubię ten serial i nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.
ja najmniej lubię Della bo jego postać jest nudna troszki nic się nie dzieje z nim specjalnego
Ja na początku najbardziej lubiałam Addison, ale teraz uwielbiam Charlotte, prze laska! :P nie ma osoby, ktorej nie lubie, choć denerwuje mnie Naomi.
Mnie wkurza Naomi.
Rzecz jasna kocham Addie (polubiłam ją od samego początku czyli odkąd zaczęłam oglądać Grey`s Anatomy xd).
uwielbiam addison, cooper'a, charlotte i violet ;)
nienawidze pete'a
reszta jest mi obojetna :P
Naomi mnie czasem denerwuje. Dell mógłby zamieszkać teraz z Violet, mógłby jej pomóc w przygotowaniach do ciąży(w końcu jest położnikiem, przyda mu się), a wtedy Coop mógłby być z Charlotte;)
PS.Naomi w odcinkach GA w 3 sezonie jest ładniejsza:)
Ja uwielbiam Addison i Charlotte. !!
Zaje***te laski.;**
Fajny jest też Cooper xd
Nie przepadam za Naomi, Violet, Dell'em , Pete'em.
I naaaajbardziej nienawidze Sheldon'a. ;p
Świetna i wyrazista jest jak dla mnie Charlotte, zaś najbardziej irytująca postać to Sheldon
ostatnimi czasy uwielbiam Charlotte, jest bezpośrednia, szczera, zabawna i seksowna :D przestaje lubic Naomi, taka jakaś się z niej dziwna istota zrobila, nic jej nie pasuje i wogole zachowuje się trochę jak męczennica.Violet też nie za bardzo. Reszta może być, ale Charlotte nic nie przebije :)
stanowczo Addison:) jest wspaniałą prawdziwą kobieta! świetnym lekarzem i wie o tym. Oprócz niej Charlotte bo jest taką wyrazistą postacią.
drażni mnie Violet - jest beznadziejna!
i Cooper bo zachowuje sie dziwacznie;/
najbardziej Addison i Charlotte- {taka druga Christina Yang), najmniej chyba Della (bezpluciowy).
Ostatnio Naomi strasznie mnie wkurza i nigdy nie lubiłam Violet. Za to od początku uwielbiałam Coopera i Amelię odkąd się pojawiła. A, i Fife. Nie wiem co, ale coś w sobie ma :P
Ja uwielbiam Amelią, kocham ją! <33 i jeszcze Charlotte, ale lubiłam ją bardziej w poprzednich sezonach.
Lilly i Majtay ciesze sie ze tesz podoba waam sie Amelia .Tesz podobna ma role z Na Dobre i Na Zle siostra Przemka Zapaly.
Lubię: Addison, Della i Charlotte, a nie znosze: Violet to ze opusciła swoje dziecko było dla mnie niezrozumiałe... i nagle zachciało sie jej macierzyństwa. denerwuje mnie.Pete sie z nia marnuje.. jestem w połowie 4go sezonu, ale to co by nie zrobiła i tak jej "nie wybacze" ;pp
Ja uwielbiam CHARLOTTE- niesamowita osobowość, charakter, uroda, sposób bycia,cenie sobie jej bezpośredniość i szczerość, jest MEGA seksowna- ideał kobiety a do tego : Addison ,Cooper, Sheldon i Amelie .
A za kim nie przepadam: może Naomi staje się troszkę taka jakaś nijaka.
Zacznę od tego, kogo nie lubię, wręcz nienawidzę, ponieważ mnie to zżera od środka.
Violet! terapeutka, która w nawet najmniejszym stopniu nie radzi sobie z sobą samą, ale próbuje rządzić wszystkimi innymi. Jest samolubna i niedojrzała, udaje, że wszystkim pomaga, a tak na prawdę nawet nie słucha, czego oni chcą, bo przecież 'ona wie lepiej'.
Zostawiła dziecko, okay, jak twierdzi zrobiła to dla Lucasa, ale jakim prawem żądała później nad nim opieki? A
Podsłuchuje, wtrąca się nieproszona i nie widzi swoich błędów.
Liczę na to, że się jej z tego serialu pozbędą.
Lubię natomiast Sheldona, gościa, który jest kompletnym przeciwieństwem Violet.
popieram zupełnie! Violet drażni mnie odkąd tylko ujrzałam ją w w odcinku 3 sezonu grey'sów.. -,-
drażni mnie też Sam i Cooper
moja ulubione to Addison, Amelia, Sheldon i Jake
Charlotte i Amelia;D no Addie jest poza konkurencja oczywiście;D to dla mnie wielka trójca;D
Bardzo lubię Charlotte, Coopera i Addie :) Lubię też Sheldona i chciałabym aby poświęcono mu więcej uwagi.
Nie lubię Naomi, Sama i Violet. A wręcz nie znoszę Amelii.
Reszta jest mi obojętna