PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179134}

Przerysowani

Drawn Together
2004 - 2008
7,3 4,7 tys. ocen
7,3 10 1 4717
2,0 2 krytyków
Przerysowani
powrót do forum serialu Przerysowani

Żałosne. to coś na siłę próbuje rozśmieszyć, myślą że nędznymi dowcipami zaintrygują kogoś. Powiedzmy sobie szczerze bajka ta przeznaczona jest dla osób którzy za młodu byli kołysani w betoniarce. Nie dorasta do pięt takim serialom jak South Park, Głowa Rodziny czy Sprzedawczykom. Te żarty są na poziomie dojrzewającego gimnazjalisty. Tak właściwie nie wiem czemu to pisze bo zbiór tych żałosnych filmików nie jest nawet wart tego żebym cokolwiek pisał. współczuję twórcom tego nie ukrywajmy tego słowa gówna.

karolkk

"Sprzedawczykom" ??
a cóż to za serial?

karolkk

Przepraszam nie chciałem nikogo obrazić. Właściwie każdemu może podobać się coś innego.

karolkk

Nie obraziłeś xD.
ale co to za serial "Sprzedawczycy" bo pierwsze słysze

Wiedzmin

"Clerks - Sprzedawcy" to animowana wersja filmu Clerks Kevina Smitha. Naprawdę polecam niestety zdobycie tego filmu graniczy z cudem a możliwość obejrzenia go w TV jest nikoma, dla tego pozostaje jedynie ściągnąć z internetu. Proponuje wam wszystkim zobaczyć chociaż jeden odcinek Głowy Rodziny a może okaże się lepszy a co do animacji to jest taka sama jak w "Przerysowanych".

ocenił(a) serial na 10
karolkk

A wg mnie jest to naprawdę fajne ;D pośmiać się można, a wiele haseł zostaje w pamięci jak np: "cut me ling-ling" albo "stój hebrajczyku" ;)

ocenił(a) serial na 9
Ardhiel

Zgadzam sie z Ardhiel, serial jest na pawdę śmieszny

ocenił(a) serial na 9
karolkk

A to już zależy od danej osoby. Ja momentami dość mocno się śmieję. Dla mnie lepsze to od tych Włatców Móch. Fajny serial z mocnym poczuciem humoru. :)

karolkk

Family guy uważam za najlepsza produkcję tego typu - ale nie przesadzajmy, Drawn T. nie jest taki zŁy - caŁkiem miŁo się go pochŁania:)

ocenił(a) serial na 7
rudii77

z czasem stwierdziłem, że "Głowa rodziny" jest jednak lepsza niż "Drawn Together", mimo że humor jaki reprezentuje ma dużo łagodniejszy. Największą wadą Przerysowanych jest przesadzenie z ilością obrzydliwych scen... co za dużo to niezdrowo;)

użytkownik usunięty
BSQ

to "przesadzenie" z ilością obrzydliwych scen, to obok tekstów i fabuły każdego odcinka największa zaleta serialu. no, jak dla mnie;)