Moim zdaniem to tylko nazywa się winx, przypomina to sabrine i shadow hunters :/. I jeszcze te postacie no błagam, moim zdaniem z dziewczyn dobrze dobrali bloom i stellę i w miarę okej laylę, co do musy była ona azjatką (serio az tak trudno znalezc aktorke ktora jest azjatka??), ta kuzynka flory terra, nie wiem po co tu jest, nie pasuje tutaj, flora i tecna mają byc w 2 sezonie i mam nadzieję że dobrze wybiorą aktorów a flora będzie latynoską. Nie wiem także gdzie podziały się 3 wiedźmy. Stroje też kompletnie winx nie przypominają :/. Ale no może akurat nas zaskoczą i będzie spoko ten serial
Zgadzam się. Nie rozumiem kompletnie takowego działania, lecz mam nadzieję, że jest jeszcze szansa dla tego serialu. Chociaż po samym zwiastunie było widać, że wszystko zepsuli.
Po pierwszy odcinku nie zapowiada się niestety dobrze i nie chodzi tutaj wcale o zmiany względem serialu, to co ja zauważyłem, po pierwsze dialogi w dubbingu to dramat kompletnie od czapy, pogadanki o Harrym Potrze, albo to stwierdzenie że jedna z dziewczyn jak to ujęła główna bohatera ą nie kocha bo podczas magii się na nią spojrzała :D - Jeżeli chodzi o fabułę to serio rodzice główniej bohaterki nie wiedzą jakie są szkoły w Alpach? - Nie wiem w jakim celu zrobiono z nich kretynów.
Po 1 odcinku prawdopodobne jest to że to nie są jej biologiczni rodzice, jednak to nie tłumaczy dlaczego myśleli że chodzi do normalnej szkoły.
Serial mam odczucie inspirował się Harry Potterem, szkoła, uczenie się magii - Niestety magii jako takie 2 odcinkach praktycznie nie ma, najgorsze jest to że nie zdołał mnie na razie wciągnąć - Nie wiem jak z napisami ale z dubbingiem dla mnie jest gniotkiem, kopią mnóstwa innych seriali o magii z nastolatkami granych przez dorosłych ;)
Wiesz co, akurat serial jest inspirowany kreskówką "Winx", która miała premierę w roku 2004 i w właśnie w tej oryginalnej produkcji była szkoła magii itd, więc może akurat to Netflix postanowił zachować w tejże produkcji. Serialu jeszcze nie obejrzałam, możliwe, że rzeczywiście jest kopią. Muszę to zweryfikować, choć nie wiem czy mam chęci, aby stracić swój czas:)
Nie oglądałem serialu animowanego ani komiksów za dzieciaka pod tym względem oglądałem jedynie WITCH nie mniej Harry Potter powstał wcześniej wiec trochę pachnie zrzynką, natomiast nie podoba mi się niektóre zachowania bohaterów - Terry nie da się na dłużą metę słuchać jest zwyczajnie irytująca tak samo zresztą, jak Stella, pojawił się też wątek pewnego geja - Nie chce spjlerować ale zachowanie pewnej osoby do niego na razie jest paskudne, chyba że to jakoś inaczej rozwiążą - Najlepiej jednak samemu się przekonać może tobie się spodoba, wykluczyć nie można :)
Rozumiem, dziękuję za informację, z ciekawości chyba sięgnę po ten tytuł, aby móc subiektywnie go ocenić.
cooo serio?? stella to byla jedna z najlepszych postaci ://, wlasnie to zaczynam ogladac
no stella była najlepsza, teraz jest tą najgorszą... layla/aisha jest moim zdaniem najlepsza w tym serialu
no niee, wlasnie widze ze ta stella jest jakas niepodobna w zachowaniu :/, i layla w sumie tez bo jest jakby taka mila, otwarta a w winx club byla z tego co pamietam na poczatku chyba najmniej mila z nich wszystkich
I jak ocena na razie widziałem 2 odcinki serial uważam jest gniotkiem, w 2 odcinku chodziło o potwora które nie wiadomo po co chcieli przetransportować, jak zwyczajnie z taką mocą mogli go zabić i nie stwarzałby żadnego zagrożenia - Ale wtedy nie byłoby 2 odcinka serialu ;)