Mam pytanie kiedy i o której godzinie będzie 4 sezon Przygód Merlina w Polsacie?
Według spisu odcinków na Filmwebie zaraz po zakończeniu 3 sezonu o niezmienionej porze będzie 4. sezon. Nie wiem ile w tym prawdy by premierowo puszczać nowe odcinki o takiej porze, ale nie jest to wykluczone. Zobaczymy... :)
Raczej tak nie będzie bo w programie tv piszę że po zakończeniu 3 sezonu będą leciały "czarodziejki"
I w dodatku te Czarodziejki lecą od pierwszego odcinka, a że już kiedyś to leciało (i z tego, co pamiętam, to dość długo)- niestety- mam przeczucie, że nieprędko będziemy mogli oglądać 4 sezon Merlina... :(
No bo to by było bez sensu... Mieliby puszczać tylko 10 odcinków Czarodziejek, jak ich jest od groma? Mam nadzieję, że tak zrobią, ale nasze nadzieje raczej są złudne :(
Tak, raczej :) Ja też baardzo bym chciała, żeby puścili czwarty sezon, nawet kosztem braku mojej racji :D
O Polsacie nic nie wiem, ale od 13 sierpnia IV sezon Przygód Merlina rozpoczyna się w AXN
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że polsat na razie Merlina nie puści bo 4 sezon nie ma chyba jeszcze lektora.