PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
użytkownik usunięty
elbondo13

Nie...chyba.

ocenił(a) serial na 10

Nie nie będzie ostatnim potwierdzonu już że powstanie 5 sezon

ocenił(a) serial na 10
elbondo13

nie nie będzie. też słyszałam już o 5 sezonie, z czego bardzo się cieszę!!!!
już nie mogę doczekać się pierwszego odcinka IV serii (w Wlk.Brytanii prawdopodobnie będzie 8 Października 2011r.) !!!!!
:)

ocenił(a) serial na 10
paulcia_2

ma podobno powstać również 6 sezon -myślą o nakręceniu kolejnych sezonów po 5 sezonie

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

to bardzo się cieszę!!!
fajnie że ma powstać tyle sezonów, bo jest to jeden z moich ulubionych seriali :)

ocenił(a) serial na 10
paulcia_2

Macie jakieś pomysły jakie postacie z legend mogły by się pojawić w kolejnych sezonach po 5 sezonie - pewnie magia powróci do Camelotu na koniec 5 sezonu . Oto moje :
- Elaine - siostra Morgany która razem z nią będzie chciała zniszczyć Camelot
- Król Lot - wróg z przeszłości Uthera
- Kolejni Rycerze Okrągłego Stołu z legend
- Ganieda - siostra Merlina
- Król Uriens - mąż Morgany
- Gwendoloena - nie doszła żona Merlina
- Sir Accolon - kochanek Morgany - który ukradł Arturowi Excalibur a Morgana wrzuciła go do jeziora , został zabity przez Artura.
-Król Vortigern - wróg Uthera z przeszłości
-Czarodziejka Annowre - która uwięziła Artura w dużej wieży lecz został uwolniony przez Tristana i Panią Jeziora

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

jak narazie nie zastanawiałabym się jakie postacie wystąpią, gdyż 4 sezon może być nieprzewidywany.
Ale jak będą nowe postacie to bezie bardzo fajnie :)

ocenił(a) serial na 10
paulcia_2

Zostało ostatecznie potwierdzone że Nimue wróci
w 2 odc Morgana przypadkowo wskrzesi Nimue która planuje wykorzystać Gatekeeper do własnych korzyści, do panowania nad Camelot, ona zniszczy Merlina i Morgane i każdego kto będzie atakował Camelot lub go chronił nie będzie miała żadnych spulników nawet Morgany lub Morgause.

http://merlin.wikia.com/wiki/Revival_of_the_Witch

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Wiesz co Michałku na forum gry o tron to by cie ukamieniowali za takie zachowanie :p Właściwie to przy każdym takim poście powinieneś pisać SPOJLER , albo w temacie SPOJLERY jak zakładasz ale wiem że jesteś niereformowalny dlatego nie egzekwuję :3 Po prostu ostatni miesiąc prawie w ogóle tu nie wchodziłam . Michał najwyższa pora się ogarnąć , w tym miesiącu wychodzi 4 sez , spocznij xD

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie to irytuje. Przez michała omijam forum szerokim łukiem. ^^

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

Ja to sie w ogóle tylko z peterem na forum gry o t. komunikuję to mi czasem powie co nowego :P Michałek już tak się rozszalał że strach wejść :D Spokój będzie dopiero jak wreszcie będzie 4 sez

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Jakoś w to wątpię. :P Trzeba będzie po prostu uważać. ;]