czytalem gdzies ze podobno jesli 5 sezon wypadnie tak jak wczesniejsze wytwornia planuje
zrobic takze 6 sezon.Wie ktos moze cos o tym?
nie tylko 6 ale nawet 7 w jednym wywiadzie było napisane że producęci teraz rozmawiają z BBC o nakręceniu kolejnych 2 sezonów i 3 filmów jak dla mnie mogłoby być jeszcze kolejne 5 sezonów im więcej sezonów z królem Arturem tym lepiej
Jestem jak najbardziej za ! Mogą w nieskończoność to nagrywać , jak narazie każdy odcinek jest zajebisty!
Aktorzy napewno wysmienici ale zeby to sie nie rozlecialo bo jak aktorzy odchodza to juz nie to samo ;/ np "Piraci z Karaibow" ,"Transformers 3" ,"Mumia 3" podziwiam takie filmy jak Fast and the Furious 5 filmow i wgl zmian aktorow niema cos wspanialego a aktorzy juz zapewnili ze beda grac do 7 filmow .Mam nadzieje ze i tutaj pozostanie ta obsada a szczegolnie Bradley James,Colin Morgan,Angel Coulby,Katie Mcgrath.To jest podstawa.Jak by ktos z tej wspanialej 4 odszedl to juz nie to samo co do tej pory pokazywala akcja jednym wyjatkiem jest Morgana bo moze zostac zabita przez Merlina ale w ostatnim odcinku 4 sezonu bylo pokazane gdy ja mlody smok uleczyl i dotarla do niej wiadomosc ze jej czas sie jeszcze nie skonczyl.
Jeśli filmy będą kontynuacją serialu to pewnie będą opowiadać o wydarzeniach po powrocie magii do Camelotu i zjednoczeniu Albionu jeśli tak będzie to będziemy mieli świętego Graala i bitwę Carleon . Macie jakieś pomysły lub oczekiwania na 1 film ?
Mam nadzieje że pozostaną Ci sami aktorzy , wszystkie filmy wymienione przez Davcik obejrzałam i są świetne , mam nadzieje że z tym będzie podobnie!
A święty graal ach jak by było cudownie gdyby wkręcili jego motyw do serialu !
Ja gdzieś słyszałam że jeści 5 sezon wypali to aktorzy podpiszą umowę na kolejne 5 sezonów ;)
Ludzie na fanowskich tumblurach piszą, że będą albo 2 dodatkowe sezony serialu, albo trylogia filmów. Z czego jeśli wybrana zostanie opcja z filmami, to fabuła ma pozostać bardzo zbliżona do tej serialowej, więc osobiście zdecydowanie jestem za pierwszą wersją wydarzeń. Chociaż film byłby wielką okazją dla aktorów, ale nie sądzę żeby dużo osób poszło do kina na coś czego fabułę znać będą niemal w całości, przez co raczej nie odniósłby sukcesu.