krążą plotki że Emily Blunt ma wejść do obsady w 4 sezonie ciekawe jaką postać będzie grała
Może . Jeśli tak , to lepszej nie mogli wybrać . Gwarantowana zguba . A może to jakaś inna laska z legend , hmmm , elena już jest , albo jakaś 1-od (jednoodcinkowa) albo Elain więcej pomysłów nie mam
może Elaine ,siostra Morgany i Morgause
Albo może będzie siostrm Merlina bo gdzieś czytałem że w 4 sezonie będzie duża fabuła głuwnego bohatera czyli Merlina
Nie gadaj, siostra ? A to skąd ? Czyżby Baliś skakał z kwiatka na kwiatek raz za razem zapylając go ? Zresztą jest już braciszek , to siostrzyczka do kompletu ?Ja mam pomysł jak wprowadzić stały wątek do serialu , nie koronując Artura , ani ujawniając Merlina . Coś niezgodnego z legendami . Np do Camelot przybywa młoda potężna czarownica , która niedawno odkryła swoją magię . Podobnie jak Morgi zaczyna szaleć , tylko w przeciwieństwie do niej , przy jej boku nie znajdzie się zła i zawistna wiedźma , lecz dobry i łagodny potężny Merlin . Przyjmuje ją na swoją uczennicę . A potem jak zwykle różne koleje losu ...
Vivian uprawiała magię ?
Nie bardzo rozumiem do czego to powiedziałeś , ale mniejsza . Jeśli zdobędziemy email reżysera , możemy wysłać moją propozycję + kilka sugestii xD