PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Emily Blunt

ocenił(a) serial na 10

krążą plotki że Emily Blunt ma wejść do obsady w 4 sezonie ciekawe jaką postać będzie grała

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Ładna ... może to właśnie ona będzie zarywać do Merlinka ?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

może Viviane ,która według legend była zgubą Merlina

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Może . Jeśli tak , to lepszej nie mogli wybrać . Gwarantowana zguba . A może to jakaś inna laska z legend , hmmm , elena już jest , albo jakaś 1-od (jednoodcinkowa) albo Elain więcej pomysłów nie mam

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

może Elaine ,siostra Morgany i Morgause

Albo może będzie siostrm Merlina bo gdzieś czytałem że w 4 sezonie będzie duża fabuła głuwnego bohatera czyli Merlina

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Nie gadaj, siostra ? A to skąd ? Czyżby Baliś skakał z kwiatka na kwiatek raz za razem zapylając go ? Zresztą jest już braciszek , to siostrzyczka do kompletu ?Ja mam pomysł jak wprowadzić stały wątek do serialu , nie koronując Artura , ani ujawniając Merlina . Coś niezgodnego z legendami . Np do Camelot przybywa młoda potężna czarownica , która niedawno odkryła swoją magię . Podobnie jak Morgi zaczyna szaleć , tylko w przeciwieństwie do niej , przy jej boku nie znajdzie się zła i zawistna wiedźma , lecz dobry i łagodny potężny Merlin . Przyjmuje ją na swoją uczennicę . A potem jak zwykle różne koleje losu ...
Vivian uprawiała magię ?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ale na koniec nie więzi go w grocie tylko się w nim zakochuje

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Nie bardzo rozumiem do czego to powiedziałeś , ale mniejsza . Jeśli zdobędziemy email reżysera , możemy wysłać moją propozycję + kilka sugestii xD

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Ona ożeniła się z polakiem , Janem Krasińskim i , co ciekawe podkłada głos w Gnomeo i Julia . Musi w takim razie doskonale po polsku mówić , przy czym jest brytyjką/amerykanką . Ciekawe czym jeszcze nas zaskoczy