PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Gwen i Lancelot ?

ocenił(a) serial na 10

Czy nie uważacie ze ich romans który może nastąpic może zepsuć trochę serial?
Osobiście nie lubie Lancelota.
Lecz teraz przez ostatnie dwa sezony Gwet i Artur latali za sobą.
No i są zakochani w 4 sezonie bedą razem i co nagle romans z Lancelotem mi to nie pasuje, mimo legend .

peter123321

A ja właśnie go lubię xP I cieszyłabym się jakby ich trójkąt ukazali w kilku odcinkach. Jedyne co mnie w tym denerwuje to Gwen, bo przecież nie jest zbyt urodziwa, a wszyscy tak za nią latają ;/

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

całkowicie się z Tobą zgadzam yvonneD, jest to troche wkurzające! Artur, Lancelot, Gwain... a ona jest przeciętna.

ocenił(a) serial na 10
politemonkey

ona jest brzydka .
Królowa Ginewra powinna być piekna!
Nawet Morgana jest ładniejsza i to dużo!
A wgl szkoda tego Artura dla niej

peter123321

No własnie... W dodatki dla wszystkich jest taka milusia... To też jest wkurzające ;/

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Ona przecież nawet na początku z Merlinem kręciła! Albo Merlin z nią, nie jestem pewna. Strasznie jej nie lubie!

politemonkey

Raczej ona z nim i nawet go pocałowała...

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Dokładnie! Lata od faceta do faceta!

ocenił(a) serial na 10
politemonkey

Po prostu źle dobrali aktorkę.

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Lancelot jest bardzo fajny i szkoda, że go tak mało w sezonach 1-3. I dobrze, że jest ten trójkąt. Gwen nigdy mi do Artura nie pasowała. Jakoś żadna z dziewcząt w serialu mi do niego nie pasuje. Gwen jest sympatyczna, ale momentami denerwuje. Najfajniejsza była w sezonie 1, bo była bardziej naturalna. Poza tym nie wiem, ale chociaż aktorka gra dobrze to nie powala na kolana. No i nie pasuje mi na tę śliczną Ginewrę. Ma w 4 sezonie ładne suknie, ale majestatu jej to nie dodaje. No źle jest dobrana, źle.