Czy nie uważacie ze ich romans który może nastąpic może zepsuć trochę serial?
Osobiście nie lubie Lancelota.
Lecz teraz przez ostatnie dwa sezony Gwet i Artur latali za sobą.
No i są zakochani w 4 sezonie bedą razem i co nagle romans z Lancelotem mi to nie pasuje, mimo legend .
A ja właśnie go lubię xP I cieszyłabym się jakby ich trójkąt ukazali w kilku odcinkach. Jedyne co mnie w tym denerwuje to Gwen, bo przecież nie jest zbyt urodziwa, a wszyscy tak za nią latają ;/
całkowicie się z Tobą zgadzam yvonneD, jest to troche wkurzające! Artur, Lancelot, Gwain... a ona jest przeciętna.
ona jest brzydka .
Królowa Ginewra powinna być piekna!
Nawet Morgana jest ładniejsza i to dużo!
A wgl szkoda tego Artura dla niej
Ona przecież nawet na początku z Merlinem kręciła! Albo Merlin z nią, nie jestem pewna. Strasznie jej nie lubie!
Lancelot jest bardzo fajny i szkoda, że go tak mało w sezonach 1-3. I dobrze, że jest ten trójkąt. Gwen nigdy mi do Artura nie pasowała. Jakoś żadna z dziewcząt w serialu mi do niego nie pasuje. Gwen jest sympatyczna, ale momentami denerwuje. Najfajniejsza była w sezonie 1, bo była bardziej naturalna. Poza tym nie wiem, ale chociaż aktorka gra dobrze to nie powala na kolana. No i nie pasuje mi na tę śliczną Ginewrę. Ma w 4 sezonie ładne suknie, ale majestatu jej to nie dodaje. No źle jest dobrana, źle.