PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Może jestem uprzedzona, ale naprawdę uważam, że Gwen (mulatka i do tego niezbyt piękna) nie powinna być TAKA w tym filmie. Morgana jest sto razy piękniejsza (czemu Ginewry nie mogli też takiej zrobić??)

Dałabym temu serialowi nawet 10/10, ale przez tą Gwen... ocena spadła.
A Wy, co sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Scatebra123

Mi tam ona nie przeszkadza.
Przecież ona jest służką. Nie musi być piękna, inaczej przyćmiewałaby urodę swoje pani. :>

ocenił(a) serial na 10
Scatebra123

Takich tematów jest już dużo, więc po co zakładać po raz kolejny, jak i tak to nic nie da?
Nie zmienicie aktorki, pogódźcie się z tym, marudzeniem nic nie wskóracie.

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

popieram poprzedni wpis poza tym ona wcale nie jest taka zła.

Scatebra123

Czepiacie się tej bidnej Gwen :P ja ją lubię, a reszta się musi pogodzić z tym, że to właśnie TAKA Gwen zostanie królową :)
I nie ma to jak ocenić serial (tak, to serial a nie FILM) niżej bo wygląd aktorki się nie podoba, heh...

Scatebra123

niby brytyjka a bardziej na mulatke wyglada..... rozumiem polityczna poprawnosc, ale czasem przesadzaja, ale to i itak nie to co w thorze odje**li

Scatebra123

W niektórych legendach Ginewra jest Greczynką, lub własnie inną taką śniadą kobietą, jako celtkę raczej rzadko ją przedstawiano, chyba tylko w filmach.

ocenił(a) serial na 8
Scatebra123

Z tym że osoba grająca Morganę w 100% pasuje do swojej roli (zimna, wyrachowana itd.) nic dodać nic ująć. Co do aktorki grającej Ginewre od początku mnie irytowała, sam sposób bycia jest wkurzający dodając do tego przeciętną grę aktorską wypada mizernie.