PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37807
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Ciekawe czy wogóle drugi sezon ukaże się w Polsce.

użytkownik usunięty
Madelleinne

Bedzie, będzie, najprawdopodobniej. W Wielkiej Brytanii będzie puszczany od września, więc u nas pewnie będzie od 2010 roku, mjwcześniej od lutego...niestety wiem,że to późno, ale cóż zrobić.

ocenił(a) serial na 10

dokładnie! nawet Brzydule już zdjęli! zostałam zdana na Disney Channel ;)

ocenił(a) serial na 6
kiara_94

Akurat Disney Channel czy tym bardziej Brzydula...to ani moja kategoria wiekowa ani tym bardziej kategoria zainteresowań . Ten serial to by najmniej nie jakaś świetna produkcja -co wiedziałam już od początku ale nie przypuszczałam ,że Merlina będą oglądać same dziecięcia :P
Jestem zblazowaną staruchą bez gustu na to wychodzi....

:-)

użytkownik usunięty
Madelleinne

Nie jesteś jedna, jak patrzę po tym forum to jakieś dzieciaki tu biegają:-). A co do samej produkcji, to ja się cieszę, że nie zatrudnili tu jakiś super gwiazd tylko tzw.fachowców, dobrych w swoim zawodzie. Np. Colin Morgan czy Bradlay James pokończyli szkoły aktorskie więc nie są atcy pierwsu lespsi z ulicy. A co do Colina to on skończył słynną, szacowną RADA!!

ocenił(a) serial na 10

z tym Disney Channel to był taki lekki sarkazm :) a takim dzieciakiem to znowu nie jestem

użytkownik usunięty
kiara_94

Urodziłaś się w 94 tak??? To masz 15 lat w tym roku. Nie no, rzeczywiście, jesteś baaaaardzo stara:-).

użytkownik usunięty

Kiedy to bylo :D Czy bedzie w Polsce drugi sezon... bedzie nawet 5 xd :(

ocenił(a) serial na 6
Madelleinne

Ostatnio obejrzalam taki miniserial " A young doctor notebook". Polecam.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Ciągle szukam czegoś nowego i też trafiłam na ten miniserial. Nawet ciekawy... Myślę, że nigdy nie widziałam nic podobnego :P Właśnie dzisiaj skończyłam i znowu jestem skazana na losowe oglądanie starych odcinków Merlina.

ocenił(a) serial na 10
xena_4

też mi się podoba serial o doktorze, gra Daniela jest mistrzowska:) humor taki inny, nakręcony w taki sposób, że nawet "drastyczne" momenty śmieszą. Ciężko zniosłam koniec Merlina i tak jak Wy oglądam starsze odcinki:( , ale odkryłam równie wciągający serial "Once Upon A Time" mieszanka baśni, magii, współczesności.Polecam!!!

ocenił(a) serial na 9
madelinegh

Też to oglądam... :P Chyba powinnam się zastanowić czy zakończenie Merlina to nie jest dobry moment na ograniczenie seriali :)

ocenił(a) serial na 10
purrie

Ja z calego serca polecam serial "Gra o tron","Filary ziemi","Dynastia Tudorow" oraz "Swiat bez konca"
naprawde bardzo wciagajace seriale,czasowo zblizone do "Merlina",chociaz i tak zaden go nie zastapi ; )