PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37771
6,0 4 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Kilka fanek stworzyło stronę internetową We Want More Merlin. Znajdziecie tam nasze postulaty i
prośby do reżyserów, oraz co najważniejsze filmik, na którym fani z całego świata mówią, że chcą
więcej Merlina. Jeżeli macie konto na YT, proszę subskrybujcie ten filmik i dodajcie komentarze we
własnym imieniu. Fani, którzy mają Twittera ten filmik wysyłają do samych reżyserów. Słuchajcie,
jeszcze nie wszystko stracone. Walczymy! Za Camelot! :-)

rose177

Jestem absolutnie za sezonem 6 gdyby jakimś cudem powstał to o chcielibyście w nim zobaczyć ja to :
- Panowanie Ginewry i powrót magii do Camelotu
- Ginewra urodziła syna Amhar który został poczęty w nocy przed Bitwą Camlan
- Merlin jest nadwornym czarodziejem i doradcą Ginewry oraz nauczycielem Amhar
- Pojawienie się nowego wroga w miejsce Morgany : Vivianne matka Morgany i siostra Nimue
- Pojawienie się Czerwonego Smoka
- śmierć Ginewry
- Camelot został zniszczony przez Sasów

rose177

to było by wspaniałe!!! choć wiesz ja mam tylko kilka zastrzeżeń żeby część obsady się nie zmieniła, było więcej magi, dużo scen (nawet z nieżywymi) Morganą i Arturem no i jeszcze Mordred.... i ten cholerny Abion! chcę widzieć piękny Albion na który czekałam, w serialu w ogóle go nie pokazali nam jak on powstawał...

rose177

Niestety, zabrzmi to dość brutalnie, ale powiem wprost: nie łudźcie się, że ten sezon w ogóle powstanie. Raz, że celowo zrobiono scenę z ciężarówką, by nie mieć możliwości kontynuacji. A poza tym, obejrzyjcie sobie wywiad z Colinem z grudnia, kiedy mówi o definitywnym zakończeniu serialu. No niestety, ale nie doczekamy się ciągu dalszego.

xena_4

Przynajmiej mogli by nakręcić Prequel do serialu o przeszłości Utera i moglibyśmy zobaczyć więcej postaci :
- Konstantyn ojciec Utera, Ambrosius brat Utera, Vortigern, Horos, Tristan, Gorlois, Vivianne, Nyneve więcej smoków, Hoel pierwszy mąż Ygraine, Ector i inni

michal_12_filmweb

wiem ale xana_4 ma rację :c

xena_4

Choć każdy z nas oddałby wiele za to żeby było inaczej to jednak prawda jest bolesna. Xena ma rację :( Prędzej zrobimy zlot fanów Merlina na księżycu niż BBC zrobi 6 sezon a Colin I bradley w nim zagrają :/

xena_4

A jaki to problem wywalić ta scenę i uznać za nieodbytą, wystarczy zmienić scenę, że smok uzdrawia Artura i ciagnąć to dalej od tego miejsca.

Morlin

Wtedy serial już zupełnie by stracił na logice. Lepiej już tego nie psuć jeszcze bardziej.

rose177

Chciałabym, bardzo, ale uważam że są na to marne szanse.

rose177

wystarczy wejść tutaj i słać klip dalej: http://youtube.com/watch?v=lM2xOcXDDu8 jeśli film uzbiera 3 miliony to ponoć stacja wyprodukuje kolejny sezon. ;)

MegaTM

Na logikę - jak stacja miałaby wyprodukować, skoro aktorzy już nie chcą w tym grać? To się nie stanie.

xena_4

Chyba że zastąpią innymi aktorami jeśli powstanie to na pewno nie będzie już Artura i Morgany i sezon skupi się na panowaniu Ginewry

michal_12_filmweb

gdyby powstał na pewno by jakoś wplątali do tego powstanie Morgany i Artura a może i jakimś cudem Mordreda!! ale to już nie będzie to samo... inni aktorzy. dla mnie chyba pozostaną ci którzy są i nie wyobrażam sobie kogoś innego w roli Artura, Merlina, Morgany, Ginewry itp...