Jak myślicie kto się dowie że Merlin jest czarownikiem ? Moim zdaniem Morgana a wy jak myślicie ?
też wydaje mi się, że Morgana
wiedzą jak na razie Gajusz i Lancelot
może i inni rycerze też się dowiedzą
A skąd ten wniosek możesz wyjaśnić dlaczego uwarzasz że Morgana wie o magii Merlina ?
Mordred wiedział, gdy wołał Merlina na ratunek (gdy się poznali), więc ile czasu by minęło, zanim by powiedział również Morganie i Morgause - wydaje mi się, że w momencie, gdy Mordred stwierdził, że nie zapomni tego co ten zrobił i mu nie wybaczy (po tym, jak w lesie rycerze Camelot szukali druidów)
tak czy inaczej Morgause na koniec 3 sezonu już się dowiedziała o jego magii
może przeżyła i w pierwszym odc 4 sezonu wyjawi Morganie i będzie chciała zabić lub przeciągnąć Merlina na stronę zła chodzi mi oczywiście o Morguse
tak może byc właśnie
bo do tej pory nie doceniła Merlina, teraz będzie musiała (chyba, że już nie żyje)
Jeżeli Morgause rzeczywiście żyje to może wiedzieć. myślę że mogą sprowokować Merlina do tego aby musiał użyć przy Arturze magii tak aby on to zauważył. Ciekawe jak zareaguje na tą wiadomość? jak sądzicie?
moim zdaniem nie zbyt dobrze, a napewno z zaskoczeniem - w końcu pewnie nie sądził, że Merlin faktycznie coś umie oprócz sprzątania ;p żartuję
pewnie będzie 'co to bylo?' a potem 'gdyby mój ojciec wiedzial kazalby spalić cię na stosie' :D
hehe bez żartów
myślę, że by zrozumiał Arthur, że magia jest dobra, jeśli jego ojciec nie zostałby zabity przez magię
jak już Artur ma się dowiedzieć to na pewno w ostatnim odcinku 4 sezonu, zawsze jest że to najlepsze jest na końcu ; /
to prawda
tak to zawsze robią, by wzbudzic ciekawośc
najgorzej, że dopiero za rok jest następny sezon ;/
czytałam gdzieś że dopiero w marcu mają zacząć się zdjęcia ; / więc może na jesień zaczną wyświetlać, oby!
chyba nie, najpierw kręcą, robią spoty i ponoc mają wyświetlac dopiero od stycznia 2012 ;/
to do dupy!!! ale miejmy nadzieje że moja wersja się spełni. chociaż jak to mówią nadzieja matką głupich. ; /
będzie w tym roku bo colin potwierdził to podczas wywiadu zaczną kręcić w marcu a premiera ma być podobno w listopadzie
ja sobie postanowiłam że zanim wyemitują 4 sezon obejrzę poprzednie trzy, żeby jakoś wytrzymać. Właśnie zaczynam 3 sezon. Nie wiem jak wytrzymam do listopada, a co dopiero do stycznia ;/