PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Może ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi bo natrafiłem na zwiastun co to jest to jest nowy serial BBC o przygodach Merlina i Wielkiego smoka z Colinem co to będzie w S4 ?

użytkownik usunięty
michal_12_filmweb

To nie jest serial, tylko wystawa/pokaz inspirowany tymże serialem. Jej otwarcie odbędzie się w tym miesiącu, bądź już się odbyło. Mam nadzieję, że pomogłam:)

ocenił(a) serial na 10

Tylko jedno mnie ciekawi kręcili w marcu w Warwick Castle mogli by tak zrobić w serialu że Merlin jako władca smoków mógby zostać królem smoków a ten zamek należałby do Merlina a Wielki Smok mógby strzec tego zamku ale wiadomo że ta teoria się nie spełni.

użytkownik usunięty
michal_12_filmweb

No niestety nie... To by było za proste...

ocenił(a) serial na 10

A pierwszym powodem jest to że Artur nie wie o magii Merlina a drugi powud to że Uter dycha gdyby się dowiedział o królu smoków i o smoku który strzeże jego zamku to napewno wysłałby armię aby zabić smoka i Merlina

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

dlatego sie nie dowie...

ocenił(a) serial na 8
MilkaBros

PHI !!! Naprawdę myślicie że Uthercio dałby sobie radę ? Camelotu obronić nie mógł przed tymże smokiem , ten sobie smerfował z rycerzykami jak chciał , a do tego jeszcze atakować oddzielną twierdzę ? Śmiem twierdzić że to co najmniej absurdalne ...