PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Bardzo mię interesuje przyszłość Morgany. Jak myślicie czy ona zginie i w końcu w
królestwie zapanuje spokój? Czy może odwrotnie zgładzi(ona) Merlina i Artura a królestwo
będzie rządzone przez kontrowersyjną władczynię? Czy może nic się nie zmieni;)? Choć w tą
teorię nie wierzę. Dla mnie to trochę bez sensu, iż ona nie wie że Emrys to Merlin...
Myślałam że w poprzednim odcinku ona się o tym dowie, no ale cóż.
Ciekawa też jestem kiedy Merlin zdradzi swą tajemnicę swemu przyjacielowi i królowi?
Co o tym sądzicie?;)

użytkownik usunięty
Bellox

pewnie przyjdzie nam poczekać na ujawnienie sekretu Merlina. przesądzi pewnie końcówka 4 sezonu.
co do Morgi, cóż, biedna jest jak na razie, tylko nią o ścianę miotają ;) ale nie o tym chciałam... pewnie nie zginie, gdyż byłoby to bez sensu. kto byłby głównym wrogiem Merlina? kto by knuł? serial by dużo stracił. jeśli nie wszystko. a poza tym to wbrew legendom przeca. Morgi musi nabroić jeszcze z Mordredem.
musimy uzbroić się w cierpliwość :)

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=X2_CnGTxiT4&feature=channel_video_title

Ostateczna bitwa Artura pod Carleon

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

zastanawia mnie dlaczego Merlin jest stary a Morgana młoda,czyżby nadal nikt nie wie o nim??

ocenił(a) serial na 10
raffication

Nie może coś się stanie w którymś sezonie że Merlin stanie się stary postacią z legend

ocenił(a) serial na 6
raffication

Moim zdaniem trudno powiedzieć czy Morgana w swoim śnie jest stara czy młoda, choć ja jak oglądałam go po raz pierwszy odniosłam wrażenie, że Morgi jest tak sama posunięta w latach jak Merlin (głos jej się tak starczo trząsł ;) ).