a ja kurde czekałam pół dnia na napi .... ale uprzejmi ludzie filmwebu mnie poinformowali że są na chomikuj ;d nie wytrzymałabym do 17 bez Merlina ;p
heh ja też czekałem aż się pojawią napisy na napiprojekt i się pojawiły(tylko nie tak szybko jak bym chciał);)
no to zaglądaj na chomika, bo tam jest źródło tych napisów - na pewno będą szybciej:) Może w przyszłą niedzielę jeszcze przed 12.00? ale niczego nie obiecuję:)
Dzisiaj szukałem na chomikuj i nie znalazłem . Za tydzień będę się lepiej starał ;)
A ja powiem tak. Początkowo ściągałam napisy, ale że z natury jestem niecierpliwa to kończyło się na tym, że oglądałam po dwa razy (raz bez n. i raz z). Ale jak napisy do 3 czy 4 okazały się ABSOLUTNIE nie zsynchronizowane a mi się poprawiać nie chciało, ani innych szukać, stwierdziłam, że to wa... że mało mnie obchodzi i teraz oglądam po angielsku. I powiem wam, że pomimo obaw: DA SIĘ. Więc zamiast siedzieć na forum przykładajcie się do języków obcych, bo ni dość, że życie wam to ułatwi, to jeszcze oglądanie seriali także. ;)
Nie obraźcie się, taka luźna dygresja.