PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Skąd macie napisy? Ja teraz nie mogę znaleźć, bo przestali tłumaczyć na 6. odcinku i od tamtej pory nie oglądam :( Proszę o pomoc!

ocenił(a) serial na 10
cooler96

zapraszam na chomika (cat84) wszystkie w folderze seriale; Merlin; sezon 4; napisy - w niedzielę dodam do odc 13 na stronie głównej

cooler96

na iitv dodają jakieś 1 dzien po premierze po angielsku i po 2-3dniach z napisami

cooler96

wpisujesz w google 'przygody merlina sezon 4 napisy chomikuj' i jedziesz. poza tym, po angielsku można spokojnie oglądać

cooler96

jest taki programik NapiProjekt... napisy się ściągają przy włączaniu filmu

ocenił(a) serial na 10
koza_2

tak tylko zapomnialas/es chyba ze jak są dostepne.

paulcia_2

dostępne są w zależności od popularności serialu.. :P ( od jednego dnia do trzech dni zazwyczaj )

a najlepiej to nowym allplayerem oglądąć .. ma "wbudowane" napiprojekt i opensubtitles.org można i po bułgarsku watchingować :)

właśnie nadrabiam ostatnie 5 odncinków Merlina i bez problemów pobrałem idealnie pasujące napisy ( o tłumaczeniu tego już nie powiem ;P ) do wszystkich odcinków poza 13 ... ale to normalne bo wyszedł dopiero wczoraj :P

ocenił(a) serial na 8
cooler96

grupahatak
bardzo dobre tłumaczenia

Dirgel

Z tego co widzę to na grupahatak tłumaczenie skończyło się na 4. odcinku. Z napiprojektu i allplayera nie mogę korzystać niestety bo nie korzystam z windowsa ;P

ocenił(a) serial na 8
cooler96

ja po prostu włączam film na BS.Player i automatycznie ściąga mi napisy , jeśli takie istnieją
Polecam