PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

OD1SEZ4 - recenzje

ocenił(a) serial na 8

+nowe , dość ujmujące potwory - patrząc na to że od 3 sez co odcinek jest nowa kreatura , jest to dość godne podziwu
+super zwrot akcji względem Morgouse - pojawiało się wiele możliwych scenariuszy względem Morgouse , ale tego nikt nie przewidział
+wreszcie coś się ruszyło , zmieniło - Uther kula u nogi ( co prawda życzyłam mu powolnej , bolesnej śmierci , ale to też ujdzie ) , Artur realnie rządzi , rycerze zostali , morgana jawnie czaruje , ALLELUJA !

-kolejna akcja "muszę chronić Artura ! Ja musze za niego umrzeć , on nie umrze umrzeć , on musi żyć! " , tyle że z tą zmianą , że zamiast "by pewnego dnia został wspaniałym królem i przywrócił magię w Camelot" , pojawiło się "by Albion się zjednoczył". Nie przepadam za nim
-Camelot non stop nękają klęski żywiołowe , zarazy , wojska , smoki , czarownice , a potem po roku i tak królestwo jest silne . Wtf ?
-Ofiarność Artura - od razu pyk ! i jest gotowy poświęcić życie . Rozumiem , szlachetność itd ale to lekka przeginka ...
-Niby Merlin jest taki potężny , a co nowego przyjdzie to on i tak okazuje sie leszczem , który sobie nie radzi z niczym .

Czekam na wasze opinie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

- Gwen jak zawsze zamula akcje.
+Morgana, ogólna poprawa wygladu, potężna moc.
- Ofiarność Artuhra jest taka irytująca.
+ Widok Uthera oczy cieszy.
- Ten cały wujek to wygląda na starego pedofila nie wiem czemu ale jakis taki .
- Morgana ma lepsza moce od Merlina, coś tu nie tak.

ps. nie wiem o co ci chodzi z tymi plusami i minusami mogłem swoje żle podpisac .

ocenił(a) serial na 8
peter123321

No plusy i minusy :p
"- Ten cały wujek to wygląda na starego pedofila nie wiem czemu ale jakis taki ." hahah . lepiej bym tego nie ujęła :3 Podejrzany jakiś
No właśnie mówie , Morgana coraz silniejsza a Merlin cały czas leszcz , tylko Gajusz mu powtarza "masz wielką moc! masz wielką moc!" a jak przyjdzie co do czego to i tak sobie nie radzi

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Gajusz miał wyciągnąć nogi i nadal ględzi te swoje teksty <bla-bla-bla>
No a wujaszek to niestety ale nie z a twarzą do tej roli ,,stary zboczeniec" tak tą ujmę.