PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37759
6,0 4 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Oczywiście ja sprawdzam czy jest już, ale jak by ktoś miał jakieś info to piszcie że się pojawiło czy coś w tym stylu :D

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

Dlaczego z lektorem? napisy są o niebo lepsze. Lektor połowy tekstu nie tłumaczy. A do tego głosy Colina i innych ; )

ocenił(a) serial na 10
Zielonoo

Zgadzam się z Zielonoo lepsze są napisy przy okazji słyszy się głosy aktorów a nie tylko lektora

ocenił(a) serial na 10
asia199m

Tak, też wolę napisy. Ale często zaraz po pojawieniu się odcinka ich nie ma, albo są niedopasowane. "The Wicked Day" miał tragicznie niezsynchronizowane napisy. Więc często oglądam w oryginale. Dobrze idzie, tylko Morgan czasem niewyraźnie mówi, co może być nie lada problemem, bo w końcu gra główną rolę. Ale jest ok.

ocenił(a) serial na 6
Ascello

Heh mi to obojętne czy oglądam z napisami czy bez. Wiadomo lektor nie przetłumaczy zajebi***** rozmów między Arturem a Merlinem. Tylko że ja jestem przyzwyczajony do lektora. Wszystkie sezony (1-3) oglądałem z lektorem(z wyjątkiem 4 sezonu, który oglądałem z napisami). Więc 4 sezon też chce se obejrzeć z lektorem.

ocenił(a) serial na 6
theobiwan585

Już jest :D

ocenił(a) serial na 6
theobiwan585

http ://rapidgator.net/file/31757621/Merlin. S04E01.PL.WEB-DL.AC3.XViD-Ralf.DeiX.avi.html

ocenił(a) serial na 6
theobiwan585

http ://turbobit.net/rnrt6tlvos1v/Merlin. S04E01.PL.WEB-DL.AC3.XViD-Ralf.DeiX.avi.html

theobiwan585

Wolisz oglądać w internecie, a nie w TV?

ocenił(a) serial na 10
Allende_

Niektórzy nie mają AXN, a nie chcą czekać na Merlina w polsacie...

Ascello

bo to może nigdy nie nastąpić ;)

ocenił(a) serial na 6
Allende_

Ja wole to mieć na płycie :D

theobiwan585

To wszystko wyjaśnia :).

ocenił(a) serial na 9
theobiwan585

ale wy wiecie że na stronie axn są wszystkie odcinki z lektorem? i to już na drugi dzień po premierze w tv(albo nawet tego samego dnia)
Chociaż i tak najlepiej się ogląda w oryginale :P

ocenił(a) serial na 6
agga_95

Taaa. Ściągam z axn i konwertuje do avi .

ocenił(a) serial na 6
theobiwan585

Ale jak dałem tego linka to nie wiedziałem wtedy .