Napisałem z ciekawości...
"
Na chwilę obecną 4 sezon "Przygód Merlina" nie jest przewidziany w naszych najbliższych planach emisyjnych."
No to narazie czekamy ;) Będę wierny polskiemu lektorowi....
Wg mnie lepiej sie oglada z napisami, lektor zagłusza wspaniały głos Wielkiego Smoka i Morgany no i Morgouse miała cudny głos xD
Popieram Petera, napisy zapewniają lepszą rozrywkę, dodam jeszcze, że kłótnie Artura i Merlina nabierają prawdziwego sensu, jak się słyszy te wszystkie gry słowne po angielsku, w oryginale xD
W ogóle ja uważam, że najlepiej oglądać w ogóle w oryginale. Wpatrywanie się cały czas w dół ekranu, żeby przeczytać napisy troche rozprasza.
Polsat zamierza zakupic prawa do czwartej seri jakos tak ale kiedy wyemituje nie wiadmo moze wiosna moze lato ale wazne ze plany emisji sa ja czekam
lektor zagłusza prześwietne dialogi Merlina i Artura... a Morgousse miała irytujący głos, w szczególności wzywając Morganę .... to jej "siiiiiiiister" podnosiło mi ciśnienie
tez byłam ciekawa, czy moze coś juz wiadomo:
"[...] nie możemy udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować 4 sezon serialu "Przygody Merlina".
Na dzień dzisiejszy nie jest on uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych. "
czy tylko mi sie wydaje, czy jest nadzieja?;)
Zdaje mi się, że na pewno w polsacie pojawi się 4 sezon. Wcześniejsze sezony zawsze zaczynały się w marcu, więc może i z tym tak będzie.
Drugi pojawił się na jesieni po długiej przerwie. Mi się wydaje, że czwarty dadzą we wrześniu, a piąty na wiosnę za rok, żeby były dwa sezony pod rząd;)