PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Z góry bardzo przepraszam , jeśli taki temat już istnieje , ale szukałam i na nic takiego nie natrafiłam . Jeżeli chodzi o ulubioną postać ten temat jest nieco określony . Mianowicie jak podałam w tytule chodzi o ulubionego rycerza . Nie chodzi tylko o rycerzy okrągłego stołu , ale również o innych np. Valianta .
Ja osobiście uwielbiam Gwaine'a i Persivala ;)

ocenił(a) serial na 9
Eleine_951

Lancelot forever!! To zdecydowanie mój ulubiony rycerz. Oprócz tego Gwaine, ale to na drugim miejscu :P

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

Dla mnie najlepszy Gwain. On jest super. Pijak i cwaniaczek, haha i te jego skarpety fuuuj.

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

Lancelot i Gwaine - kocham ich! (Sorki, że 2 ale nie mogę się zdecydować :P)

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

zdecydowanie Gwain

Eleine_951

Percival :)

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

Gwaine :D

Eleine_951

Leon i Gwaine :)

sheena033

Wszyscy rycerze Okrągłego Stołu są genialni, ale dla mnie na pierwszym miejscu jest Gwaine i jego specificzny sposób bycia. Potem Lancelot i Leon, oni też są świetni :)

ocenił(a) serial na 6
Marzycielka_7

Tak jak u mnie :D Na pierwszym miejscu stawiam Gwaina, a reszta jest po równo za nim :D

ocenił(a) serial na 8
Eleine_951

Oczywiście Lancelot, tylko szkoda, że umarł. Był jedną z najlepszych postaci w Merlinie.

ocenił(a) serial na 9
prue55

Zgadzam się! Miałam nadzieję, że jakoś go jeszcze przywrócą ale niestety zostało potwierdzone, że Lancelot się już nie pojawi...

agga_95

Wielka szkoda :(

ocenił(a) serial na 1
Marzycielka_7

Gwaine (za genialne poczucie humoru) i Lancelot (za całokształt). Obaj są świetni, ale nie wiem co oni widzą w Gwen. Na mózgi im padło czy co?

ocenił(a) serial na 9
theodorebagwell3

Dokładnie! Wszyscy tak się nią zachwycają jakby była nie wiadomo kim... Ja tam jej nie lubię

agga_95

Mnie też trochę irytuje, że wszystkich facetów kierują do Gwen, ale zostawcie tę dziewczynę w spokoju. Jest ładna, miła, wrażliwa. Czy widzicie w tym jakiś problem?

ocenił(a) serial na 9
Marzycielka_7

Aż za miła. Przesłodzona postać wg mnie. Poza tym ja jej nie lubię, bo olała Lancelota po tym jak mu obiecała że zawsze będzie go kochać. Ale to tylko moje zdanie każdy może mieć inne.

theodorebagwell3

najlepsi są Lancelot i Gwaine

Eleine_951

Zdecydowanie Gwaine, a na drugim miejscu Lancelot.

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

dla mnie najlepszy jest Gwaine. Polubiłam go od samego początku

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

przede wszystkim sir Leon :D
a póżniej Gwaine, kapitalna postać ... zabawny i uroczy . Percival też jest intrygujący xd

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

Gwaine i Lancelot :)

ocenił(a) serial na 10
Eleine_951

Gwaine i Lancelot .