Z góry bardzo przepraszam , jeśli taki temat już istnieje , ale szukałam i na nic takiego nie natrafiłam . Jeżeli chodzi o ulubioną postać ten temat jest nieco określony . Mianowicie jak podałam w tytule chodzi o ulubionego rycerza . Nie chodzi tylko o rycerzy okrągłego stołu , ale również o innych np. Valianta .
Ja osobiście uwielbiam Gwaine'a i Persivala ;)
Lancelot forever!! To zdecydowanie mój ulubiony rycerz. Oprócz tego Gwaine, ale to na drugim miejscu :P
Dla mnie najlepszy Gwain. On jest super. Pijak i cwaniaczek, haha i te jego skarpety fuuuj.
Wszyscy rycerze Okrągłego Stołu są genialni, ale dla mnie na pierwszym miejscu jest Gwaine i jego specificzny sposób bycia. Potem Lancelot i Leon, oni też są świetni :)
Tak jak u mnie :D Na pierwszym miejscu stawiam Gwaina, a reszta jest po równo za nim :D
Oczywiście Lancelot, tylko szkoda, że umarł. Był jedną z najlepszych postaci w Merlinie.
Zgadzam się! Miałam nadzieję, że jakoś go jeszcze przywrócą ale niestety zostało potwierdzone, że Lancelot się już nie pojawi...
Gwaine (za genialne poczucie humoru) i Lancelot (za całokształt). Obaj są świetni, ale nie wiem co oni widzą w Gwen. Na mózgi im padło czy co?
Dokładnie! Wszyscy tak się nią zachwycają jakby była nie wiadomo kim... Ja tam jej nie lubię
Mnie też trochę irytuje, że wszystkich facetów kierują do Gwen, ale zostawcie tę dziewczynę w spokoju. Jest ładna, miła, wrażliwa. Czy widzicie w tym jakiś problem?
Aż za miła. Przesłodzona postać wg mnie. Poza tym ja jej nie lubię, bo olała Lancelota po tym jak mu obiecała że zawsze będzie go kochać. Ale to tylko moje zdanie każdy może mieć inne.
przede wszystkim sir Leon :D
a póżniej Gwaine, kapitalna postać ... zabawny i uroczy . Percival też jest intrygujący xd