PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
ocenił(a) serial na 10
agawa87

A wiesz kiedy będzie 4 sezon ?

sara_32_2

od 10 sierpnia bedzie 4 sezon w polsacie. o 9:45 od poniedzialku do piatku.

ocenił(a) serial na 10
davcik

a skąd wiesz , że od 10.08 ?

ocenił(a) serial na 9
davcik

To nie prawda. Sprawdzałem na telemagazyn.pl i tam nadal będą Czarodziejki. No chyba, że oni nie mają pewnych danych i tak z góry założyli.

agawa87

nie j estem pewien ale przeczytalem teraz ze odcinki chyba beda na AXN jak nie na polsacie.No niestety bede musial ogladac na necie 4 serie bo AXN nie posiadam.Wkurzylem sie bo jak puszczaja 3 sezony a 4 juz nie tylko jakies glupie czarodziejki albo rodzine zastepcza ktore sa juz powtarzane z tysiac razy to az krew mi w zylach plynie 5 razy szybciej z nerwow ...

ocenił(a) serial na 9
davcik

też mnie to wkurza

ocenił(a) serial na 10
davcik

Mnie też
Ostatnio nastawiłam sobie budzik, żeby rano obejrzeć Przygody Merlina, włączam Tv a tam pierwszy odcinek Czarodziejek. I jak tu się nie wkurzać

ocenił(a) serial na 6
itka13

hahaha ja tez budzik nastawiłam a tu niespodzianka ;)

ocenił(a) serial na 10
Nastyquick

wiecie co ja tak samo <żółwik> ale już chciałabym kolejny sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Paradise17

hahha a ja nie musze nastawiać budzika:D zawsze budze sie za wcześnie i później musze czekać godzine :)
no ale mnie tez denerwują te czarodziejki:/

ocenił(a) serial na 10
Paradise17

widzę, że jest nas więcej XD

itka13

Od 10 sierpnia 4 sezon będzie leciał na AXN o godz. 16:00
axn. pl - program
Będą też powtórki o godz. 9:00. Dla mnie idealnie.

itka13

Te czarodziejki to już chyba co rok puszczają w wakacje, bez sensu :<
A potem się dziwią, że nikt abonamentu nie płaci jak cały czas lecą powtórki :/

ocenił(a) serial na 9
kagamixd

Abonamentu? Bitch please... Mówimy o Polsacie, nie TVP!

fabcio93

No wiem, pomyliło mi się, bo jeszcze z koleżanką rozmawiałam o czymś innym, cała ja...

ocenił(a) serial na 9
itka13

Ja też się bardzo wkurzyłam. I nie nastawiałam budzika bo pod koniec było "ciąg dalszy nastąpi" i szybko sprawdziłam telemagazyn no i prawie się popłakałam jak zobaczyłam, że zamiast mojego ukochanego serialu jakieś czarodziejki będą. Z niecierpliwością czekałam na 10 sierpnia, aby poznać dalsze losy bohaterów. Teraz się okazuje, że nie wiadomo kiedy będzie kontynuacja. :

agawa87

który sezon leciał teraz w telewizji na polsacie ?
popieram z tymi czarodziejkami - jak ja tego nienawidze -.-

ocenił(a) serial na 8
Darciia

teraz był 3 sezon przygód merlina, a tak poza tym mogliby puścić nowe seriale fantasy na polsacie, bo też mam dość powtórek..

ocenił(a) serial na 10
agawa87

mam nadzieje że polsat kupi prawa do 4 sezonu i da z lektroem bo napisy mi sie przezarly
A co do nowego serialu fantastycznego to mam nadzieje że dadza gre o tron

tragta

tak to też byłoby świetne

ocenił(a) serial na 9
agawa87

Napisałam do polsatu z pytaniem o kolejny sezon i się wkurzyłam!!!
"na razie serialu nie ma w naszych planach emisyjnych.... zachęcamy do śledzenia aktualnej ramówki... bla-bla-bla".
Innymi słowy na razie lipa!

agawa87

To jest właśnie Polsat.

Allende_

Dokladnie, pewnie puszcza za rok, gdzie juz prawie kazdy bedzie mial sciagnieta i wyczekiwal na sezon 5

robert_kilinski

Swoja droga jest na co czekac, 4 sezon jest bardzo dobry z checia obejrze raz jeszcze tym razem PL

ocenił(a) serial na 10
agawa87

Oni na te maile chyba na zasadzie kopiuj-wklej odpisują, bo wcześniej dostałam to samo.

ocenił(a) serial na 9
Ascello

Prawdopodobnie masz rację =)

ocenił(a) serial na 9
agawa87

Uspokójcie się. Przecież to oczywiste, że sezonu, którego jeszcze nie puszczali, nie puszczą w wakacje od poniedziałku do piątku. Powinniście się przyzwyczaić, że wakacje w polskiej telewizji oznaczają same powtórki. Nie ma oczywiście potwierdzenia, ale podejrzewam, że 4. sezon puszczą jesienią, a 5. wiosną, aby była pewna ciągłość tak jak z 2. i 3. sezonem.

Sylvisa

hah jak wgl puszcza ... czym serial jest popularniejszy tym prawa sa drozsze a beda co raz bardziej prowokowac do kupienia kablowki mam kablowke cyfrowy polsat ale akurat axn nie jest w moim pakiecie...bylo juz kiedys ze polsat puscil kilka sezonow a wychodzily nowe i oni juz nie puszczali przykra prawda ale to prawda ...