Argavaine jest po prostu śmieszny - już gorszego aktora (z wyglądu) to chyba nie mogli wybrać , np zupełnie przypadkiem zatrzymałam w 2 od w 20:10 - wyglądał po prostu ja ostatni debil . Powinni wziąść kogoś z poważnym wyglądem , złowrogim , może tajemniczym . Zresztą gra tego typka też zostawia nieco do rzeczenia . Co o tym myślicie ?
To że to pedofil - to proste....
dlaczego nie widac tego w serialu? Bo w seriali aktualnie nie gra żadne dziecko.
Dlatego oto nasz zboczniec wziął sie za Morgana.
wszystko jest logiczne ! ^^
w takim razie ty jesteś mordercą. Nie zabiłeś co prawda nikogo, ale piszesz na forum, a to prawie to samo.... taka jest twoja logika, wiesz?
Nie no nie o to mi chodzi :3 Po prostu przypomina mi takiego starego zboka xD Moni Peterowi nie o to chodziło
ale z punktu widzenia moralności nic złego nie robi. Oczywiście chodzi mi o jego zakochanie w Morganie :P
No wiadomo Morgana to już duża dziewczynka , ale jak sie pojawi Mordred ... zobaczymy czy utrzyma rączki XD
okej, homoseksualizm się łączy czasami z pedofilią, ale nie dość, że zarzucasz mu jedno zboczenie, to teraz dwa?! Ja po prostu wierzę, że ta postać dużo wniesie od serialu.
Wniesie , wniesie ... ale widziałabym lepiej na jego miejscu przynajmniej 5 innych aktorów , którzy by pasowali lepiej
dobrze wyglądał by z brodą i długim mieczem i złowrogim spojrzeniem : i will kill you. a tu wzięli takiego "wylaszczonego"
Proszę bardzo XD Widziałaś już trzeci ? Pewnie tak . Ja jeszcze nie widziałam , ale domyślam sie że pedowujek sie pojawił :P
widziałam ale po ang, czekam na napisy mimo wszystko mój inglisz nicht so gut. ale to był smutny odcinek (żal mi Merlina na końcu, zobaczysz to załapiesz o co mi chodzi).
ble wujek obecny
Ja tam się bardziej w tym przypadku przejmuję kazirodztwem niż pedofilią :P
Poza tym no błagam! Jak tylko zobaczyłam wujaszka to od razu wiedziałam, że jest zły :P Mogliby wybrać takiego aktora by się po nim nie spodziewać najgorszego, takiego niewinnego z wyglądu ^^ Byłaby przynajmniej niespodzianka :) Mogliby też nie pokazywać, że to wujek knuje z Morganą. Dzięki temu byśmy się jeszcze głowili kto jest zdrajcą :)
http://www.filmweb.pl/serial/Przygody+Merlina-2008-489795/discussion/4x03+-+dysk usja+%28SPOILERY!!%29,1752248
tak od wypowiedzi ascello 8godz temu
Agravaine jest bratem Vivianne, matki Morgany i Morgause. A Vivianne jest siostrą Ygraine, matki Arthura. :)
Ygraine i Vivianne to siostry. Y to matka Artura, V to matka M&M. a Agravaine jest bratem Vivianne.
Hahaha , czytając coś takiego potrzebna jest dooogłęęębnaaa analiza XD Własnie oglądam ten odcinek i zauważyłam , że w czołówce nazwiska są napisane od tyłu ... to chyba grafik-polak robił , i to po królewskim ...
A czego tu się nie rozumie?? :P
Agravaine to wujek Arthura, Morgany i Morgause.
Agravaine jest bratem Ygraine i Vivianne.
Ygraine jest matką Arthura.
Vivianne jest matką Morgany i Morgause.
nigdzie nie jest w serialu powiedziane, że matki Morgouse jest siostrą matki Artura. A przynajmniej ja nie pamiętam.
Ale tak jest w legendach :) Pomijając to, że w legendach Ygraine jest matką całej trójki, a Uther tylko Arthura :P W każdym razie Ygraine, Vivianne i Agravaine to rodzinka :)
Pedowujek chyba lekko przesadza. Fantazjować o swojej siostrzenicy... Bardzo ładnej siostrzenicy, aczkolwiek nadal SIOSTRZENICY! Jeśli on i ona będą mieli jakieś inne wnikliwe relacje, napiszę nie przebierając w słowach skargę do BBC. Co do aktorka grającego Agravaina - niestety oglądnęłam za dużo spoilerów i od razu wiedziałam, że będzie kombinował coś z Morganą (w sęsie knuć i spiskować...) i jego gra wypada słabo. Nie za bardzo pasuje mi do tej roli, poza tym, gdy zobaczyłam co on kombinuje z niewinną Morganką, moją reakcją było jedno, wielkie "TY PEDOFILU!". Zgadzam się z wypowiedziami powyżej: Ciekawe, kiedy Pedoagravaine napadnie na nieświadomą Morganę i ciekawe co ona mu po tym zrobi. Możemy się tylko domyślać ;)