PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37810
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Z NUDÓW OGLĄDAM!

użytkownik usunięty

4/10
Scenariusz do tego pisał KOMPLETNY IMBECYL. Kur.wa w przedszkolu dzieci
opowiadania
tworzą bardziej spójne i logiczne.

ocenił(a) serial na 10

Nie podoba się to nie oglądaj i tyle

ocenił(a) serial na 10

Nazywając kogoś imbecylem, nie znając go, świadczy o jego niedojrzałym wieku. Twoja wypowiedź jest po prostu mało inteligentna i szkoda słów na takich ludzi jak Ty.

ocenił(a) serial na 9

To jest film z duszą. Pokazuje wartości króla Artura i jego szlachetnych rycerzy. To piękna opowieść i niezwykle głęboka. A jak masz za mały mózg, by ją pojąć, to przynajmniej się nie ośmieszaj i tego typu opinie zachowaj dla siebie.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
idz4a

Ej, ej, ej nie zniżaj się do jego poziomu. To, że ma inne zdanie o Merlinie, nie znaczy, że ma mały mózg. Tak samo jak on usiłujesz wymóc na innych własne zdanie, przez obrażanie ich. Tylko słów ładniejszych używasz. Zresztą, wolność słowa wciąż mamy, czyż nie? Jeszcze ACTA nie wprowadzili.

O małym mózgu z kolei może świadczyć nagminne używanie przekleństw i słów obraźliwych. Znaczy to po prostu, Ardenie114, że masz bardzo mały zasób słów. Polecam czytanie książek, najlepiej słownika, pozwoli ci to nabrać troszkę ogłady.

Tak. Jestem hipokrytką.

ocenił(a) serial na 9
Ascello

I oby nigdy nie wprowadzili... A jak to zrobią, to im rząd obrzucę jajkami i wszystkim, co mi w ręce wpadnie ;D Masz moje słowo xd