dlaczego w tą sobote i w następną nie bedzie merlina na polsacie tylko jakieś inne gówno ?
: /
Ponieważ skończył się sezon 2. emitowany na Polsacie.. Sezon 3. znajdzie się najprawdopodobniej w ramówce Polsatu jesienią przyszłego roku..
JEJU to obejrzyj sobie online!! ja juz obejrzalam caly 3 sezon i ogladam od poczatku. z lektorem masz i z napisami. za 2 dni premiera ostatniego odcinka 3 serii !!
i nie moge sie doczekac 4...i online sie o wiele lepiej oglada niz w tv z reklamami..ogladam kilka pod rzad
Zgadzam się, oglądanie online jest o wiele przyjemniejsze :)
A czy wie ktoś może, gdzie mogę znaleźć ścieżkę dźwiękową z trzeciej serii?
Bo skończyły się odcinki 2 sezonu, a Polsat pewnie nie ma kasy (?) na razie, by od razu kupić sezon 3;P przecież u nas zawsze Merlin z opóźnieniem;P trzeba po prostu oglądać w internecie, i po problemie;P
Nie wiem jak tam sytuacja finansowa Polsatu ale wiem, że jak na razie to Polsat po prostu nie może kupić nowego sezonu Merlina (nawet jakby już chciał), bo emisja tego sezonu jeszcze się nie zakończyła w Anglii i BBC po prostu na razie nie może i nie wystawia tego oto sezonu na sprzedaż ;) Myślę jednak, że jest szansa (chyba...) na to, że Polsat kupi ten sezon jak tylko będzie mógł i puści go jesienią.