PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

jak w temacie :d jejku, jeszcze 3 dni i będzie kolejny ;d tylko ja jestem tak niecierpliwa ? ;)

użytkownik usunięty
resoviak17

:) nie tylko
najszybciej pojawi się pewnie tu:
http://www.youtube.com/user/MerlinJunkie#p/u/0/cGjGqoOda7Q

ocenił(a) serial na 10

To ja już chyba bym wolała chwilę poczekać niż oglądać w (olaboga!) 15 częściach.

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

nie tylko Ty :) ja też nie mogę już wytrzymać :D

ocenił(a) serial na 10
emi_95

mm jutro premiera ;d jak świetnie

ocenił(a) serial na 8
resoviak17

Raaaany! Doczekać się nie mogę ;D. Tylko czy to przypadkiem nie jest tylko w Wielkiej Brytanii? bo, kurczaki, mam tylko podstawowe kanały, a jak tak to lipa... przyjdzie mi czekać jeszcze dłużej! :(

ocenił(a) serial na 10
Xsavi

Dwie godziny po emisji w Anglii powinien się pojawić w necie. Na polskich stronach trochę później, a na napisy to do niedzieli wieczorem albo i poniedziałku trzeba czekać.

ocenił(a) serial na 8
Ascello

:/ no i lipa. transferek nadal za słaby, żeby cokolwiek załadować...

ocenił(a) serial na 8
Xsavi

Moim zdaniem do niedzieli bd z napisami . Chyba że przeceniam naszych kochanych rodaków , to bd tylko po ang

ocenił(a) serial na 10
Xsavi

To pierwszych dwóch też nie oglądałeś/aś? To rzeczywiście lipa, wiem coś o tym, bo dopiero niedawno net na "ostatecznie może być" zmieniłam. Wcześniej miałam ślimaczy. Może spróbuj oglądać w tych 15 partach do których dominika01 link podała wyżej? Ładowanie 2-3 minut na raz nie ma prawa się zwiesić.

ocenił(a) serial na 10
Xsavi

No chyba, że chodzi o limit transferu typu 2 GB miesięcznie a potem net siada... hmm... to wtedy rzeczywiście trzeba dłużej poczekać, aż się limit odnowi. Eh, ja tam się nie znam. W każdym razie znam ból tragicznego łącza internetowego.

ocenił(a) serial na 8
Ascello

taaa... a myślałam, że w tym roku się to zmieni, a tu jeszcze przyjdzie mi czekać rok... :(

ocenił(a) serial na 8
resoviak17

ja przed chwila obejrzałem 2 odcinki na necie:D
juz nie moge sie doczekac kiedy pojawia sie następne:D

ocenił(a) serial na 10
Mefisto_015

kolejny niecierpliwy ;d epicki moment , gdy Lancelot gotowy by poświęcić życie , staje przed zasłoną . wielka szkoda Lancelota :<

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

oj szkoda, szkoda. Ale trzeba przyznać ostatnie dwa odcinki robią wrażenie ! też już oczekuję kolejnego ! mmmm <3

ocenił(a) serial na 10
Gagisa

to już jutro <3 xd

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

Gdzie tam. To już DZISIAJ!!! Za jakąś godzinkę konkretnie będę miała świeżutki odcinek. A jak tylko ogarnę dlaczego łącze nagle mi zwolniło trzykrotnie to może i za pół :D

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Hah, przyspieszył nagle 6-krotnie. Zlitował się nade mną, bo w życiu tak szybko nie szło. Za 10 minut będzie. xD

Polecam link, gdzie już można odcinek pobrać: http://oneddl.com/?s=merlin

Ktoś kiedyś, w którymś z tematów podał ten link. Ktosiu drogi, kocham cię za to.

ocenił(a) serial na 10
Ascello

już mi się zasysa xdd

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

hia hia a ja oglądam online ;p

ocenił(a) serial na 10
Gagisa

ja wolę zapisać sobie na kompie ;p czasem wracam do moich ulubionych odcinków ;p