jak w temacie :d jejku, jeszcze 3 dni i będzie kolejny ;d tylko ja jestem tak niecierpliwa ? ;)
:) nie tylko
najszybciej pojawi się pewnie tu:
http://www.youtube.com/user/MerlinJunkie#p/u/0/cGjGqoOda7Q
To ja już chyba bym wolała chwilę poczekać niż oglądać w (olaboga!) 15 częściach.
Raaaany! Doczekać się nie mogę ;D. Tylko czy to przypadkiem nie jest tylko w Wielkiej Brytanii? bo, kurczaki, mam tylko podstawowe kanały, a jak tak to lipa... przyjdzie mi czekać jeszcze dłużej! :(
Dwie godziny po emisji w Anglii powinien się pojawić w necie. Na polskich stronach trochę później, a na napisy to do niedzieli wieczorem albo i poniedziałku trzeba czekać.
Moim zdaniem do niedzieli bd z napisami . Chyba że przeceniam naszych kochanych rodaków , to bd tylko po ang
To pierwszych dwóch też nie oglądałeś/aś? To rzeczywiście lipa, wiem coś o tym, bo dopiero niedawno net na "ostatecznie może być" zmieniłam. Wcześniej miałam ślimaczy. Może spróbuj oglądać w tych 15 partach do których dominika01 link podała wyżej? Ładowanie 2-3 minut na raz nie ma prawa się zwiesić.
No chyba, że chodzi o limit transferu typu 2 GB miesięcznie a potem net siada... hmm... to wtedy rzeczywiście trzeba dłużej poczekać, aż się limit odnowi. Eh, ja tam się nie znam. W każdym razie znam ból tragicznego łącza internetowego.
taaa... a myślałam, że w tym roku się to zmieni, a tu jeszcze przyjdzie mi czekać rok... :(
ja przed chwila obejrzałem 2 odcinki na necie:D
juz nie moge sie doczekac kiedy pojawia sie następne:D
kolejny niecierpliwy ;d epicki moment , gdy Lancelot gotowy by poświęcić życie , staje przed zasłoną . wielka szkoda Lancelota :<
oj szkoda, szkoda. Ale trzeba przyznać ostatnie dwa odcinki robią wrażenie ! też już oczekuję kolejnego ! mmmm <3
Gdzie tam. To już DZISIAJ!!! Za jakąś godzinkę konkretnie będę miała świeżutki odcinek. A jak tylko ogarnę dlaczego łącze nagle mi zwolniło trzykrotnie to może i za pół :D
Hah, przyspieszył nagle 6-krotnie. Zlitował się nade mną, bo w życiu tak szybko nie szło. Za 10 minut będzie. xD
Polecam link, gdzie już można odcinek pobrać: http://oneddl.com/?s=merlin
Ktoś kiedyś, w którymś z tematów podał ten link. Ktosiu drogi, kocham cię za to.