ciekawe o co bedzie chodzilo w odcinku 10. Faktycznie przydaloby sie wiecej magii Merlina, ostatnie 2 odcinki to jakos nie spelniaja do konca moich oczekiwan :(
Ostrzegam to moze byc spoiler
http://www.youtube.com/watch?v=e3gFrhw3FT0&feature=related
To jest zwiastun 4 sezonu, zastanawiam sie czy scena 0:32 lub 0:52 juz sie gdzies pojawiła?
Tak, pojawiła się w 3 sezonie w 10 odcinku..
No to jest spojler, ale prawie wszystkie sceny już były, więc nie ma czego się bać oglądając ten spojler, że zobaczymy następne odcinki z serii. ;)
następny odcinek, ciekawie się zapowiada *-*
mam nadzieję, że będzie świetny ;dd
Całe 3 sezony obejrzałam,wszystkie odcinki,zero przewijania.Każdy od początku do końca.4 sezon też zaczęłam oglądać całymi odcinkami ale ostanie 2-3 naprawdę mnie nudziły.Też mam nadzieję,że kolejne będą lepsze.
Faktycznie zapychacze. Oglądam ten sezon i mało rzeczy posunęło się do przodu, co mnie już mierzi, oby kolejne były lepsze
Elyan jakiejś wody się napiję ze studni i będzie widział jakieś zjawy czy coś takiego..Widziałam scenę właśnie,gdzie on się napił,a co dalej to nie wiem,bo było koniec..
A jak tak z innej beczki, sezon się prawie kończy, więc pytanie ile będziemy musieli czekać na następny?
A co chciałać zaczną dopiero kręcić w marcu 2012 premiera może będzie we wrześniu lub jak w tym roku w październiku
chciałam zeby seria miala z 20 odcinkow i ewentualna przerwa byla tylko na wakacje :))
Jednak przyznaj jest to trochę irytujące czekać tak długo na następny sezon. W sumie to się dziwie, bo w tzw. międzyczasie twórcy nie liczą się z tym, że widzowie mogą znaleźć coś ciekawszego i już tak chętnie nie będą oglądać ich wypocin :) szkoda, że nie robią tego trochę szybciej bądź właśnie więcej odcinków w sezonie, co by w tym czasie nakręcili następny.