PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

odcinek 10

ocenił(a) serial na 10

ciekawe o co bedzie chodzilo w odcinku 10. Faktycznie przydaloby sie wiecej magii Merlina, ostatnie 2 odcinki to jakos nie spelniaja do konca moich oczekiwan :(

Julka81torun

Ostrzegam to moze byc spoiler

http://www.youtube.com/watch?v=e3gFrhw3FT0&feature=related

To jest zwiastun 4 sezonu, zastanawiam sie czy scena 0:32 lub 0:52 juz sie gdzies pojawiła?

ocenił(a) serial na 10
anzbro

Tak, pojawiła się w 3 sezonie w 10 odcinku..
No to jest spojler, ale prawie wszystkie sceny już były, więc nie ma czego się bać oglądając ten spojler, że zobaczymy następne odcinki z serii. ;)

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

Nie było jednej sceny jeszcze z tego zwiastunu
1:02

ocenił(a) serial na 10
Julka81torun

pewnie Elyan bedzie chciał zabic Artura a Merlin mu przeszkodzi.

ocenił(a) serial na 10
raffication

Ale nie sam z siebie zostanie opętany przez ducha

ocenił(a) serial na 10
Julka81torun

następny odcinek, ciekawie się zapowiada *-*
mam nadzieję, że będzie świetny ;dd

ocenił(a) serial na 10
PettyferFever

miejmy nadzieję bo kolejnego nudnego odcinka nie dam rady obejrzećl ;/

raffication

dokładnie, trochę wieje nudą... to po tym zwiastunie mam rozumieć że Gwen wróci i poślubi Artura?

ocenił(a) serial na 8
Julka81torun

Całe 3 sezony obejrzałam,wszystkie odcinki,zero przewijania.Każdy od początku do końca.4 sezon też zaczęłam oglądać całymi odcinkami ale ostanie 2-3 naprawdę mnie nudziły.Też mam nadzieję,że kolejne będą lepsze.

ocenił(a) serial na 10
Primeval

Faktycznie zapychacze. Oglądam ten sezon i mało rzeczy posunęło się do przodu, co mnie już mierzi, oby kolejne były lepsze

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Elyan jakiejś wody się napiję ze studni i będzie widział jakieś zjawy czy coś takiego..Widziałam scenę właśnie,gdzie on się napił,a co dalej to nie wiem,bo było koniec..

ocenił(a) serial na 9
Julka81torun

A jak tak z innej beczki, sezon się prawie kończy, więc pytanie ile będziemy musieli czekać na następny?

ocenił(a) serial na 10
raina_1240

pewnie rok jak zawsze

ocenił(a) serial na 10
iwek33

beznadzieja :(((

ocenił(a) serial na 10
Julka81torun

A co chciałać zaczną dopiero kręcić w marcu 2012 premiera może będzie we wrześniu lub jak w tym roku w październiku

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

chciałam zeby seria miala z 20 odcinkow i ewentualna przerwa byla tylko na wakacje :))

ocenił(a) serial na 9
michal_12_filmweb

Jednak przyznaj jest to trochę irytujące czekać tak długo na następny sezon. W sumie to się dziwie, bo w tzw. międzyczasie twórcy nie liczą się z tym, że widzowie mogą znaleźć coś ciekawszego i już tak chętnie nie będą oglądać ich wypocin :) szkoda, że nie robią tego trochę szybciej bądź właśnie więcej odcinków w sezonie, co by w tym czasie nakręcili następny.

ocenił(a) serial na 8
raina_1240

Ech, już niedługo koniec sezonu... Tak długo na niego czekałam, a taki krótki okres jego emisji. :(