Nie chcę zakładać nowego tematu ale chce was poinformować że z oglądaniem filmów w necie moze byc problem bo zamkneli MEGAWIDEO i MEGAUPLOAD
Teraz się dopiero o tym dowiedziałaś/eś? To już trąbią o tym parę dni już.
Wcale nie spadł aż o tyle miejsc. Gdzieś o 10 - 20 tylko, nie o 100.. ;)
Jak mogło spaśc w rankingu bo gdzieś czytałem że 4x13 osiągnął rekordową oglądalność prawie
8 000000 widzów
No teraz będzie można całe NIC . Internet upadnie , mówie wam . Upadnie yt , upadną te wszystkie serwery typu kwejk , mistrzowie , komixy , demotywatory itd , bo przecież nie są właścicielami zamieszczonych obrazków . Internet jako ostatni rodzaj mediów który jest subiektywny , też upadnie . Dlaczego ? Telewizja jest zmanipulowana . TVN pro PO , Polsat pro PIS , a TVP pieprzy tylko o tym abonamencie . Tylko w necie można było znaleźć niezależne informacje . A te ACTA ... przecież to oczywiste , że to wsiądzie na wolność słowa ! Nie tylko zwykłego człowieka , ale i coś mi się zdaje że też grubszych rybek. Chociaż oni pewnie i tak się wywiną ... Skończy się ściąganie , nie ściągnie się już filmów , pdf'ów , płyt , sprawdzianów z chomika , wszelkich innych rzeczy . Nie wspominając już o tym , że dostawca internetu bd miał dostęp do wszystkiego , co się wiąrze z internetem , czyli prywatów - gg , poczta , czat . Wszystko . To wszystko i jeszcze więcej , już w czwartek ! I co wy na to ?
Nic nie jest jeszcze pewne ja mam nadzieję że nie podpiszą tego ACTA ale kto wie przekonamy się w czwartek narazie można mieć nadzieję
Nadzieja matką głupich , droga iwek . Ja jestem bardziej skłonna ku strzeleniu sb w łeb . Cały ten pier*olnik nie jest wart uwagi. Ale prawda , może jeszcze nie podpiszą ... taki system sprawdza się w Korei i Chinach , nie u nas ... Mam nadzieję że dadzą sb spokój , inaczej internet nie bd potrzebny , chyba że do wikipedii
Nie, nawet jak puszczali 4 sezon to był na 335 miejscu, bo jeszcze pamiętam jak sprawdzałam. ;)
Jak podpiszą to coś, to zobaczycie jak w wariatkowie nie będzie już miejsc. Ludzie przecież zwariują bez tych wszystkich stron. Rozpocznie się wojna, każdy kraj odpali bombę jądrową i cześć, po nas. ;)
Właśnie , choć to dość śmiałe założenie , podejrzewam że to bd początkiem , realizacją tej głośnej hipotezy "trzecia wojna , ale w cyberprzestrzeni" . Oczywiście nie chodzi o użytkowników walczących z annonymus , tylko o tych całych hakerkach
Ja nie wiem, przecież Polska to tak poryty kraj, że aż nie chce mi się wypowiadać na ten temat bo jeszcze FBI do mnie zapuka. ;) Nic dziwnego, że każdy ma nas w nosie, jak my tak dajemy sobą pomiatać. Ja bym była za całkowitą zmianą rządu. Wszystkich tych durniów wpakować do samolotu i drugi Smoleńsk im zrobić. Piłsudski to się pewnie w grobie przewraca. Chyba trzeba stąd wyjechać, bo inaczej się nie da. ;|
Blokują internet, takie strony jak ta, kwejki nie kwejki, facebooki, YT, torrenty i Bóg wie jeszcze jakie strony, za dużo ich jest, żeby wymieniać.. Wymyślili sobie jakieś prawa o ochronie danych.
Ja nigdy nie wyjade. Tzn głową nie ręczę , ale nie zamierzam . Jakby do dupy nie było , nie po to przodkowie krew przelewali , żebyśmy uciekali jak szczury z tonącego statku , tylko jak ci marynarze ratowali co się da. A ta wojna w internecie to nie nasz wymysł , tylko amerykańców