PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

spadło

ocenił(a) serial na 8

o 100 miejsc w rankingu

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie chcę zakładać nowego tematu ale chce was poinformować że z oglądaniem filmów w necie moze byc problem bo zamkneli MEGAWIDEO i MEGAUPLOAD

ocenił(a) serial na 10
iwek33

Teraz się dopiero o tym dowiedziałaś/eś? To już trąbią o tym parę dni już.
Wcale nie spadł aż o tyle miejsc. Gdzieś o 10 - 20 tylko, nie o 100.. ;)

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

Jak mogło spaśc w rankingu bo gdzieś czytałem że 4x13 osiągnął rekordową oglądalność prawie
8 000000 widzów

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

Aha ale ja dowiedziaŁAM się dzisiaj :)

ocenił(a) serial na 8
Piratka16_2

miało 200 któreś miejsce , chyba 240

ocenił(a) serial na 8
iwek33

No teraz będzie można całe NIC . Internet upadnie , mówie wam . Upadnie yt , upadną te wszystkie serwery typu kwejk , mistrzowie , komixy , demotywatory itd , bo przecież nie są właścicielami zamieszczonych obrazków . Internet jako ostatni rodzaj mediów który jest subiektywny , też upadnie . Dlaczego ? Telewizja jest zmanipulowana . TVN pro PO , Polsat pro PIS , a TVP pieprzy tylko o tym abonamencie . Tylko w necie można było znaleźć niezależne informacje . A te ACTA ... przecież to oczywiste , że to wsiądzie na wolność słowa ! Nie tylko zwykłego człowieka , ale i coś mi się zdaje że też grubszych rybek. Chociaż oni pewnie i tak się wywiną ... Skończy się ściąganie , nie ściągnie się już filmów , pdf'ów , płyt , sprawdzianów z chomika , wszelkich innych rzeczy . Nie wspominając już o tym , że dostawca internetu bd miał dostęp do wszystkiego , co się wiąrze z internetem , czyli prywatów - gg , poczta , czat . Wszystko . To wszystko i jeszcze więcej , już w czwartek ! I co wy na to ?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nic nie jest jeszcze pewne ja mam nadzieję że nie podpiszą tego ACTA ale kto wie przekonamy się w czwartek narazie można mieć nadzieję

ocenił(a) serial na 8
iwek33

Nadzieja matką głupich , droga iwek . Ja jestem bardziej skłonna ku strzeleniu sb w łeb . Cały ten pier*olnik nie jest wart uwagi. Ale prawda , może jeszcze nie podpiszą ... taki system sprawdza się w Korei i Chinach , nie u nas ... Mam nadzieję że dadzą sb spokój , inaczej internet nie bd potrzebny , chyba że do wikipedii

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie, nawet jak puszczali 4 sezon to był na 335 miejscu, bo jeszcze pamiętam jak sprawdzałam. ;)
Jak podpiszą to coś, to zobaczycie jak w wariatkowie nie będzie już miejsc. Ludzie przecież zwariują bez tych wszystkich stron. Rozpocznie się wojna, każdy kraj odpali bombę jądrową i cześć, po nas. ;)

ocenił(a) serial na 8
Piratka16_2

Właśnie , choć to dość śmiałe założenie , podejrzewam że to bd początkiem , realizacją tej głośnej hipotezy "trzecia wojna , ale w cyberprzestrzeni" . Oczywiście nie chodzi o użytkowników walczących z annonymus , tylko o tych całych hakerkach

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja nie wiem, przecież Polska to tak poryty kraj, że aż nie chce mi się wypowiadać na ten temat bo jeszcze FBI do mnie zapuka. ;) Nic dziwnego, że każdy ma nas w nosie, jak my tak dajemy sobą pomiatać. Ja bym była za całkowitą zmianą rządu. Wszystkich tych durniów wpakować do samolotu i drugi Smoleńsk im zrobić. Piłsudski to się pewnie w grobie przewraca. Chyba trzeba stąd wyjechać, bo inaczej się nie da. ;|

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

Własciwie to o co chodzi z tym wszystkim , bo ja jestem nie wtajemniczony ?

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Już wiem wszystko . ! Mam nadzieje ze nie podpiszą .

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Blokują internet, takie strony jak ta, kwejki nie kwejki, facebooki, YT, torrenty i Bóg wie jeszcze jakie strony, za dużo ich jest, żeby wymieniać.. Wymyślili sobie jakieś prawa o ochronie danych.

ocenił(a) serial na 8
Piratka16_2

Ja nigdy nie wyjade. Tzn głową nie ręczę , ale nie zamierzam . Jakby do dupy nie było , nie po to przodkowie krew przelewali , żebyśmy uciekali jak szczury z tonącego statku , tylko jak ci marynarze ratowali co się da. A ta wojna w internecie to nie nasz wymysł , tylko amerykańców

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Czy filmweb ucierpi przez ACTA?

ocenił(a) serial na 8
peter123321

hmmm prawdopodobnie