PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8956}
7,7 9,1 tys. ocen
7,7 10 1 9110
6,7 3 krytyków
Przygody Pana Michała
powrót do forum serialu Przygody Pana Michała

POMOCY!

ocenił(a) serial na 10

Czy można soie to ściągnąc z neta? Tylko nie mówcie o Emlue bo ten gniot mi nie działa. Proszę o jakąś stronę z linkiem jak macie:)

Brigitte

Myslisz, że ten film leży pod konkretnym adresem na jakimś serwerze?
Na dodatek FilmWeb uważasz za najlepsze źródło do takich informacji?
Eh, poziom wiedzy internautów jest coraz mniejszy...

ocenił(a) serial na 10
JacekSzulc

O jej, czy ja się pytam kto może mi powiedzieć gdzie tego nie można znaleźć? Nie. Więc się tak nie mądrz. A i widzę, że chyba wiesz, to powiedz mi proszę gdzie można znaleźć "odpowiednią stronę" by móc się o coś zapytać? Bo twoim zdaniem FILMWEB jest tylko do oceniania filmów.
I w jednym się zgadzamy. Poziom wiedzy maleje bo większość ludzi to tacy jak ty, którzy pod nickiem potrafią wypisywać same "mmądre rzeczy" a w rzeczywistości nic by się nie odezwali.

A pytanie nadal powiela :) Jakb ktoś wiedział t proszę o napisanie ;)

Brigitte

Jeśli ktoś ci poda tutaj link do strony, to ten post albo cały wątek bedzie skasowany przez moderatorów FilmWEB. Chyba domyślasz się, że to czego szukasz jest nielegalne?
A poziom wiedzy maleje, bo coraz więcej leni ogranicza się tylko do zadawania pytań. Coraz mniej inwencji twórczej.
I pomyśl zanim coś napiszesz.

ocenił(a) serial na 10
JacekSzulc

Ach,czyli nie można zadawać pytaniań i nigdzie szukać pomocy? Nie będe się z Tobą kłócić bo ten spór jest bez sensu. Niepotrzebnie naskoczyłeś na mnie, bo poczułam się, że uważasz mnie za głupią.

Brigitte

może spróbuj jakiegoś torrenta? jak znajdziesz to daj znać :)

Brigitte

to zabawne bo podobny temat jest na www peb pl i warto tam zajrzeć ;)