Czy można soie to ściągnąc z neta? Tylko nie mówcie o Emlue bo ten gniot mi nie działa. Proszę o jakąś stronę z linkiem jak macie:)
Myslisz, że ten film leży pod konkretnym adresem na jakimś serwerze?
Na dodatek FilmWeb uważasz za najlepsze źródło do takich informacji?
Eh, poziom wiedzy internautów jest coraz mniejszy...
O jej, czy ja się pytam kto może mi powiedzieć gdzie tego nie można znaleźć? Nie. Więc się tak nie mądrz. A i widzę, że chyba wiesz, to powiedz mi proszę gdzie można znaleźć "odpowiednią stronę" by móc się o coś zapytać? Bo twoim zdaniem FILMWEB jest tylko do oceniania filmów.
I w jednym się zgadzamy. Poziom wiedzy maleje bo większość ludzi to tacy jak ty, którzy pod nickiem potrafią wypisywać same "mmądre rzeczy" a w rzeczywistości nic by się nie odezwali.
A pytanie nadal powiela :) Jakb ktoś wiedział t proszę o napisanie ;)
Jeśli ktoś ci poda tutaj link do strony, to ten post albo cały wątek bedzie skasowany przez moderatorów FilmWEB. Chyba domyślasz się, że to czego szukasz jest nielegalne?
A poziom wiedzy maleje, bo coraz więcej leni ogranicza się tylko do zadawania pytań. Coraz mniej inwencji twórczej.
I pomyśl zanim coś napiszesz.
Ach,czyli nie można zadawać pytaniań i nigdzie szukać pomocy? Nie będe się z Tobą kłócić bo ten spór jest bez sensu. Niepotrzebnie naskoczyłeś na mnie, bo poczułam się, że uważasz mnie za głupią.