PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430751}

Przygody Sary Jane

The Sarah Jane Adventures
2007 - 2011
7,2 1,1 tys. ocen
7,2 10 1 1097
Przygody Sary Jane
powrót do forum serialu Przygody Sary Jane

Witam mam pytanko - czy w serialu w jakiej kolwiek formie ( cameo a może mała rola ? ) Pojawia się któryś doktor czy nic nawet wzmianki ni ma ??

mordarg

W Przygody Sary Jane występuje 10 i 11 doktor.

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Wzmianki są stale, przewijają się ciągle, jako, że Sara Jane była kompanką 3&4 Doktora. Więc to raczej oczywiste, że różne wspomnienia są.

A duże role gościnne zaliczyli 10 (The Wedding of Sarah Jane Smith) i 11 (Death of the Doctor).

fanowaty

no ja znam tylko nowych doktorów , ciągle próbuje się zabrać za 'stare' ale kurde nie wiem jak do tego podejsc. Najchętniej obejżał bym po jednej / dwie najlepsze historie z każdego doktora gdyż wiem że tam opowieści nie były jedno odcinkowe niczym procedural ale były tam całe sagi. Może Ty byś coś pomógł jeśli widziałes starego doktora.

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Mój dobry przyjaciel prowadzi ciągle na Facebooku poradnik rozpoczęcia Doktora Who. Jest świetny. Zajrzyj tu, w "minione wydarzenia" i co tydzień opisuje nowe odcinki: facebook.com/pg/losinglifewithdw/events/?ref=page_internal

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Osobiście polecam zacząć od początku. I oglądać wszystko, nie wybiórczo. Jeśli ci się to nie spodoba - trudno. Nie wszyscy się do tego przekonują.

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Oglądanie klasycznego Doktora na zasadzie "najlepsze odcinki" nie ma sensu.

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Bo tam znacznie bardziej niż w New Who pełno było cliffhangerów, nawiązań i powiązań, tak, że na przykład nawiązanie pozostawione otwarte po jednym Możesz zacząć od Filmu telewizyjnego z Ósmym Doktorem (1996) na początek. A potem wrócić do 1963 i oglądać Pierwszego.

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Wyjątkowo i dziwnie słucha się dubbingu obu regeneracji Dcotora w języku polskim :-)